marta ortega

Trudna šefica Zare nosi savršenu crnu haljinu koja ne samo da izgleda sjajno, već ima i dobru cijenu

18.11.2023 u 13:53

Marta Ortega

Izvor: Profimedia / Autor: SASKIA LAWAKS / CONTACTOPHOTO / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Nasljednica modnog carstva Inditex Marta Ortega broji zadnje tjedne svoje treće trudnoće, no drugo stanje ne predstavlja joj prepreku za sjajne i chic stajlinge. Zablistala je na u sjajnoj haljini asimetričnog kroja koja je dostupna, naravno, u Zari

Na predotvorenju nove izložbe 'Helmut Newton - Fact & Fiction' u TheMOPFoundation, zakladi Marte Ortege, u A Coruñi, nasljednica Inditexa bila jedno od najiščekivanijih lica. Kao domaćica večeri Marta Ortega došla je primiti niz gostiju iz svijeta umjetnosti i mode, a za tu priliku, kada je znala da će svi pogledi biti usmjereni u njezinom smjeru, po pitanju stajlinga igrala je na sigurno.

Marta Ortega, poznata i kao šefica Zare, inače nije sklona javnim nastupima, a otkako je trudna može je se vidjeti još rjeđe. Međutim, važna događanja ne propušta i za te prilike pokazuje besprijekorne stajlinge.

Za najnoviji trudnički stajling prva žena Zare odbrala je haljinu upravo s police popularnog high street bredna. Riječ je i midi asimetričnoj haljini crne boje koja predstavlja odličan spoj vječne i nepobjedive klasike s trendi i chic krojem. Midi je dužine i kratkih rukava, te laskavog kroja ova haljina je idealna za sve božićne događaje pred nama, osim izgledom i krojem osvaja i cijenom koja iznosi 22,95 eura.

Zara haljina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Inače, Marta Ortega trudna je sa svojim trećim djetetom, ali drugo u braku s Robertom Torrettom. Prvo dijete dobila je u braku s jahačem Sergiom Álvarezom, a njihov sin Amanciom sada ima 10 godina. S Torretom, s kojim je 2018. uplovila u bračnu luku pred 400 uzvanika, ima trogidišnju kćer Mathildu, a potvrđeno je da sada očekuju dječaka.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'