nA FENDIJEVOJ REVIJI

Trijumfalan povratak supermodela: Legendarna Linda Evangelista ponovo prošetala modnom pistom

12.09.2022 u 10:55

Bionic
Reading

Iz prisilne mirovine legendarna Linda Evangelista ove godine odlučila je napokon izaći a, nakon snimljene naslovnice za britanski Vogue, na aktualnom Tjednu mode u New Yorku pobjedonosno je zatvorila veliku obljetničku reviju modne kuće Fendi

Linda Evangelista posljednjih pet godina svog života provela je skrivajući se od javnosti zbog kozmetičkog tretmana koji je značajno narušio izgled. Nakon što je dočekala pravdu na sudu u sporu s kompanijom Zeltiq Aesthetics, danas 57- godišnja manekenka odlučila je izaći iz mirovine radeći ono u čemu je najbolja.

Povratak modelingu nakon dugogodišnje stanke Evangelista je označila snimljenom kampanjom za modnu kuću Fendi. Njome je najavila svečano obilježavanje 25. godišnjice lansiranja kultne torbe Baguette na modnoj reviji u rujnu koja se održala ovog vikenda.

U sklopu novog izdanja Tjedna mode u New Yorku, dizajner Kim Jones na čelu modne kuće Fendi priredio je show za pamćenje s 57- godišnjom Evangelistom koja je u velikom stilu zatvorila reviju brenda.

Noseći upečatljivu, Tiffany plavu haljinu od tafta, Evangelista je baš kao 90-ih godina prošetala modnom pistom u New Yorku.

Linda Evangelista na Fendijevoj reviji Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dizajner Kim Jones na čelu modne kuće Fendi za dodatnu dozu iznenađenja pobrinuo se predstavljanjem iznenađujuće suradnje s američkim dizajnerom Marcom Jacobsom, poigravši se dizajnom kultne torbe Baguette.