ne vidimo ih često

Tri boje za tri žene popularnog rokera: Supruga i kćeri Bona Voxa na crvenom tepihu 'furaju svoj đir'

04.11.2022 u 11:53

Bionic
Reading

Iako je 'glava obitelji' poznati roker i frontmen grupe 'U2', supruga i kćeri Bona Voxa rijetko se pojavljuju u medijima. Ovaj put dotjerale su se za crveni tepih povodom dodjele nagrada popularnog časopisa 'Glamour'

Bono Vox i Ali Hewson u braku su od 1982. godine, a par se poznaje još iz djetinjstva. U velikih 40 godina braka dobili su četvero djece, dvije kćeri i dva sina. Obitelj rijetko kad puni medijske prostore, ali ženski klan obitelji nedavno je dobio pozornost pojavljivanjem na dodjeli nagrada časopisa 'Glamour'.

Svaka odjevena u svoju boju, tri žene Hewson pokazale su vlastiti stil.

Ali Hewson od glave do pete bila je odjevena u crvenu boju. Moderno crveno odijelo uparila je s crvenim topićem te zakopčala sako. U tonu su bile čak i dioptrijske crvene naočale.

Starija Jordan, koja se bavi aktivizmom, odlučila se za crnu boju te je na crvenom tepihu predstavila pomalo gotički look. Crna kratka baršunasta haljina dizajnera Simone Rocha s puf rukavima zanimljiva je zbog prozirne crne tkanine koja potpuno otkriva dio trbuha. Osim toga, haljinu je kombinirala uz crne hulahopke i crne otvorene sandale visokih platformi.

  • +6
Ali Hewson s kćerima Izvor: Profimedia / Autor: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

Eve je pak bila kontrast sestri. Odlučila se za dugačku bijelu haljinu golih ramena te je na crveni tepih donijela eleganciju.

Dvjema sestrama nisu se pridružila braća. Brat Elijah je pjevač irske rock grupe 'Inhaler', a najmlađi John još se uvijek skriva od fotoaparata znatiželjnika.