ASHLEY ROBERTS

Svi su se okretali za njom: Ponosno je istaknula figuru u odvažnoj haljini

29.03.2024 u 10:07

  • +3

Ashley Roberts

Izvor: Profimedia / Autor: MattPapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Ashley Roberts, 42-godišnja Amerikanka s engleskom adresom, neokrunjena je kraljica ulične mode koja rado igra na zavodljivu kartu

Prepoznatljiva modna ikona engleske prijestolnice doživljava stilske eksperimente kao igru, a među omiljenim komadima zasigurno su joj haljine jer joj tako dobro pristaju.

Bivša članica Pussycat Dollsa i radijska voditeljica ponosi se svojim istreniranim tijelom, a adut su joj vitke i zategnute noge, što je rezultat dugogodišnje predane tjelovježbe, pravilne prehrane i plesa.

Plavokosa ljepotica ponovno je izazvala pomutnju u odvažnoj haljini koja nije za svakoga. Riječ je o neobičnoj i odvažnoj kreaciji u crnoj boji načinjenoj od dva dijela: donjeg, koji se sastoji iz minijaturnog topa i minice, i gornjeg od prozirne tkanine.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Haljina, koja je u prvi plan istaknula njezinu besprijekornu figuru, pokazala se punim pogotkom, a Ashley je look bez greške nadogradila stiletticama i oversized kaputom.

Stajling kojem se nema što prigovoriti upotpunila je i efektnom hourglass torbicom s potpisom prestižne modne kuće Balenciaga.

Kosu je nosila podignutu u ležernu punđu s trendi zavjesa-šiškama, a točku na 'i' stavila je retro naočalama nadahnutima stilom 90-ih.