MODNO USKLAĐENI

Sve su zasjenili na gala večeri: Scarlett Johansson u društvu supruga plijenila elegancijom

01.12.2023 u 13:04

Bionic
Reading

Scarlett Johansson bila je oličenje zimskog šika dok je prisustvovala gala svečanosti u prepunom Američkom prirodoslovnom muzeju u New Yorku

Na godišnjoj dobrotvornoj akciji muzeja, 39- godišnja Johansson pojavila se u društvu supruga Colina Josta, čijem je izdanjem u klasičnom smokingu parirala u elegantnoj, crno- bijeloj kombinaciji.

U moru šljokica tiha elegancija uvijek pobjeđuje, a nju je itekako lako postići hit haljinom iz 90-ih, a danas istinskim klasikom u ormaru. Ovog četvrtka na crvenom tepihu u New Yorku navedeno je savršeno dokazala poznata holivudska plavuša.

  • +2
Scarlett Johansson Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Minimalistički dizajn haljina slip kroja i njihova lakoća nošenja s razlogom ih je učinila jednim od najpopularnijih modela na modnoj sceni.

Crnu verziju ove bezvremenske haljine, Johansson je nosila ispod iznimno elegantnog modela dugog kaputa bijele boje, razbijenog detaljem crvenog rupčića.

Decentne dijamantne ogrlice i par crnih salonki u špic komadi su kojim je zaokružila ovo jednostavno, a istovremeno efektno izdanje - sasvim prikladno sezoni blagdanskih zabava i domjenaka pred nama.

  • +37
Najljepši kaputi high street modnih brendova Izvor: Promo fotografije / Autor: Auto