JADA PINKETT SMITH

Supruga Willa Smitha odlučila se na radikalan potez: Ovo je razlog koji se krije iza njezine promjene imidža

13.07.2021 u 21:16

Bionic
Reading

Ohrabrena od strane kćeri, glumica i supruga Willa Smitha odlučila se na hrabar korak. Svoju kosu odlučila je u potpunosti odstraniti, a otkrila je i razlog koji stoji iza takve odluke

Svoje brojne pratitelje na društvenim mrežama, 49- godišnja Jada Pinkett Smith ovih je dana iznenadila svojom drastičnom promjenom imidža. Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira s kćeri, Willow Smith, a na kojoj fura obrijanu glavu.

Kako je otkrila javnosti, na takav potez potaknula je upravo 20- godišnja kćer, a prvenstveno zahvaljujući činjenici što se već nekoliko godina bori sa značajnim gubitkom kose. Godine 2018. u vlastitoj talk show emisiji 'Red Table Talk', glumica se osvrnula na svoje iskustvo gubitka kose zbog koje je odlučila kontaktirati profesionalce.

  • +3
Jada Pinkett Smith Izvor: Profimedia / Autor: Lumeimages.com/Avalon.red / Avalon / Profimedia

'Prošla sam brojne pretrage, no niti jednom nisam uspjela otkriti uzrok značajnog gubitka kose. Bio je to period u mom životu u kojem sam se neizmjerno bojala, a od tada nosim kratku frizuru', tada je izjavila, a sudeći po novoj fotografiji, odlučila je otići korak dalje.

U svijetu holivudskih zvijezda, Jada Pinkett Smith nije jedina koja se odlučila za takav potez. Što zbog glumačkih angažmana, što zbog želje za promjenom, brojne poznate zvijezde odlučile su se nakratko oprostiti od dugih uvojaka. 

Glumica Demi Moore, primjerice, za ulogu u filmu 'G.I. Jane' svoju kosu obrijala je pred kamerama, a oskarovka Natalie Portman za potrebe filma 'V for Vendetta'.