MALO SE ZAIGRALA

Što joj se dogodilo s licem? Slavna plavuša pretjerala s estetskim zahvatima

18.01.2019 u 15:13

Bionic
Reading

Bivši model Christie Brinkley će za nekoliko dana proslaviti svoj 65. rođendan, a unatoč godinama slavna plavuša izgledom još uvijek može parirati i troduplo mlađim kolegicama, no zbog svojeg mladolikog izgleda Brinkley je u prošlosti bila često prozvana kako koketira s raznoraznim estetskim zahvatima. Neke je zahvate priznala, a neke opovrgnula, no zbog Brinkleyjinih nedavnih fotografije s predstavljanja televizijske emisije 'American Beauty Star' mnogi su se zapitali što se dogodilo s njezinim licem

Godinama je nekadašnji model Christie Brinkley tvrdila kako svoj mladoliki izgled može zahvaliti redovitoj tjelovježbi, intenzivnim tretmanima lica i srogoj vegetarijanskoj prehrani, ali i pokojem estetskom zahvatu. Iako je jednom prilikom priznala kako je isprobala botoks te kako je se nije dojmio, mnogi joj ne vjeruju na riječ.

Brinkley tvrdi kako tragove starenja na licu i vratu prikriva neinvazivnim i nekirurškim tretmanima kao što su fileri. Bore pegla uz pomoć injekcija Xeomina (botulinski toksin), koji djeluje vrlo slično botoksu, a lice i vrat zateže uz pomoć ulterapije koja potiče proizvodnju kolagena i učvršćivanje kože.

  • +15
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ako je suditi prema najnovijim fotografijama s predstavljanja televizijske emisije 'American Beauty Star' slavna plavuša očigledno se zaigrala s injekcijama. Njezino lice bilo je potpuno zamrznuto, a usta obješena.

Botulinski toksin koji se nalazi u injekcijama jedan je od najsnažnijih otrova koji u doziranim količinama djeluje na način da paralizira mišiće lica i uklanja sitne bore, pa se često događa da osobe koje su primile injekciju nekoliko sati ne mogu kontrolirati lice.

  • +16
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna ljepotica na svakoj fotografiji ima neprirodan osmijeh, a jasno je vidljivo kako ne može kontolirati usta.

Inače, Brinkley je toga dana promijenila dva stajlinga. Ispred studija NBC-a slavni supermodel viđen je u pletenoj haljini na pruge s potpisom modne kuće Balmain koju je uskladila s Gianvito Rossi štiklama, malom zlatnom kovčeg-torbicom i crvenim kaputom, dok se kasnije za zabavu presvukla u kratku bijelu haljinu od tvida, također s potpisom modne kuće Balmain, koju je upotpunila zlatnom clutch torbicom, bijelim teddy kaputom i štiklama s potpisom Christiana Louboutina.