CHARLOTTE RAMPLING

Stajlingom 78-godišnje glumice dominirao jedan od najvećih proljetnih trendova

05.03.2024 u 09:02

Bionic
Reading

Britanska dizajnerica i velika zagovarateljica modne održivosti, Stella McCartney, ovog ponedjeljka upriličila je svoju najnoviju reviju u prekrasnoj staklenoj kući u Parizu, sa slavnim facama predvođenim članovima kultnog benda iz Liverpoola

Stellin otac Paul i Ringo Starr smješteni u prvim redovima obilježili su njezinu novu reviju, kao i čuvena britanska glumica Charlotte Rampling.

Svojom pojavom 78- godišnja glumica nedavno je uveličala reviju francuskog brenda Saint Laurent, odjevena u bezvremensko crno odijelo.

Charlotte Rampling Izvor: Profimedia / Autor: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Za reviju Stelle McCartney također je osmislila izdanje kojim je dominirala omiljena neutralna boja.

Veličanstvenoj crnoj na aktualnom Tjednu mode u Parizu čitavu kolekciju posvetio je talijanski Valentino, a britanska glumica ovoga puta istaknula je dugim kaputom strogog kroja, ispod kojega se nazirala elegantna kombinacija pojačana ženstvenim uzorkom točkica.

Ovaj klasik u svijetu uzoraka jedan je od najuzbudljivijih trendova nadolazeće sezone proljeće/ljeto, a sudeći po viđenim komadima s modnih pista, nikada nisu izgledale tako elegantno.

  • +2
Charlotte Rampling Izvor: Profimedia / Autor: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Dominaciju crne Rampling je uspješno razbila dodatkom ručne torbice smeđe boje, sa prepoznatljivim detaljem lanca u službi ručki koji krasi većinu modela torbi s potpisom Stelle McCartney.

Ovog ožujka, 78- godišnja Britanka vratila se na kinoplatna kao Gaius Helen Mohiam u novom nastavku ZF hita 'Dune', koji je u prvom tjednu prikazivanja u svijetu zaradio impresivnih 182.5 milijuna dolara.