LEŽERNI LOOK

Skinny traperice i dalje ne gube na popularnosti, a ovako ih nosi princeza Charlene

06.02.2024 u 08:11

Princeza Charlene

Izvor: Profimedia / Autor: Coust Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Princeza Charlene pokazala je svoju sportsku stranu kada je proteklog petka viđena sa svojim suprugom princom Albertom i devetogodišnjim blizancima Gabriellom i Jacquesom

Nekadašnja olimpijska plivačica (46) primijećena je na susretu Eurolige između monegaškog tima Roca i istanbulskog Fenerbahçea.

Na tribinama utakmice princeza je osvanula u leđernom looku postignutom komadima poput kratke jakne parka stila s potpisom francuskog Louis Vuittona, figuri prilagođene sa detaljem uzica u struku.

Ovaj dizajnerski komad uparila je s bijelim džemperom visokog ovratnika i parom tamno obojanih skinny traperica. Neočekivani dodatak njezinom ležernom stajlingu bile su velike naušnice ringovi koje su odskakale od decentnih verzija kakvim inače stilizira odjevne kombinacije.

Društvu na utakmici Eurolige princezi Charlene činio je suprug, princ Albert i devetogodišnji blizanci, princeza Gabriella i princ Jacques.

Nekoliko dana monegaška kneževska obitelj sudjelovala je na ceremoniji obilježavanja dana svete Devote, zaštitnice Korzike i Monaka, a kao i uvijek, plavokosa princeza oduševila je profinjenim stajlingom.

IZGLEDA SENZACIONALNO

Princeza Charlene i ovim elegantnim odijelom potvrdila je svoju titulu modne ikone

Pogledaj galeriju