STAJLIŠ ARISTOKRATKINJA

Strastvena ljubiteljica mode: Njemačka princeza ne propušta revije Diora

23.01.2024 u 12:02

Cleopatra Zu Oettingen-Spielberg

Izvor: Profimedia / Autor: ZABULON LAURENT/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Princeza Cleopatra Zu Oettingen-Spielberg udana je za njemačkog princa Franza Albrechta. Rođena je u Švicarskoj, majka joj je Čileanka, a otac Nijemac, a posljednjih godina redoviti je gost revija francuskog Diora

Uz osobe iz svijeta slavnih, na revijama francuskog Diora nerijetko se nalaze i aristokratkinje poput Talijanke Beatrice Borromeo, udane za monegaškog princa Pierrea Casiraghija ili princeze Cleopatre Zu Oettingen-Spielberg.

Poznati dvojac pojavio se i na posljednjoj reviji brenda održanoj u pariškom muzeju Rodin, tradicionalno plijenivši pozornost elegantnim izdanjima.

  • +4
Beatrice Borromeo Izvor: Profimedia / Autor: ZABULON LAURENT/ABACA/SHUTTERSTO / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / LAURENT VU / SIPA PRESS / ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Princeza rodom iz Švicarske ovoga puta kreirala ga je minijaturnom haljinom od pletiva s visokim ovratnikom, u kombinaciji s dugim kaputom mornarski plave boje i crnim čizmama u špic do koljena.

Uz glumu, ova 36- godišnja princeza godinama ne krije veliku strast koju gaji prema modi. Redovito se može ugledati na svjetskim stranicama koje promoviraju uličnu modu, a njezin stil ne prolazi nezamijećeno.

'Ne mislim da imam posebno definiran stil. Odijevam se u skladu s dnevnim aktivnostima. Rekla bih da pratim trendove, ali ne slijepo. Volim sama kombinirati stvari onako kako se meni sviđaju, ali ako mi određeni trend privuče pažnju, onda ga prigrlim, a to je zato što želim biti modno osviještena. Trudim se kupovati manje, ali kvalitetnije. Volim kupovati u vintage trgovinama, ali i nabaviti komade koji traju godinama i kojima je garantirana kvaliteta', svojedobno je izjavila dodavši kako bi joj bilo jako naporno svaki tjedan odijevati se u skladu s kraljevskim protokolima.

Princeza Cleopatra Zu Oettingen-Spielberg na revijama Diora