NE PROLAZI NEZAPAŽENO

Pippa Middleton za vjenčanje odabrala haljinu u hit boji, ali i torbicu s jasnom porukom

05.09.2023 u 10:23

  • +7

Pippa Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Proteklog vikenda u Italiji je održano bajkovito vjenčanje i to na jezeru Como, gdje ljetuju i Amal i George Clooney, a među uzvanicima se našla i sestra buduće britanske kraljice Kate Middleton, Pippa Middleton, koja je svojim modnim odabirom oduševila sve

Odabirom haljine u crvenoj boji u jedno ste sigurni - na bilo kojem događaju nećete proći nezapaženo, a čak će i na vjenčanju, gdje bi u prvom planu trebala biti mladenka, 'u oko upadati' vaš odabir. Zna to dobro i sestra Kate Middleton, Pippa Middleton, koja je proteklog vikenda sa suprugom boravila u Italiji, gdje je održano spektakularno vjenčanje.

Jezero Como odabrala je za svoje vjenčanje iz snova njihova prijateljica, nutricionistica i influencerica Bella Porter. Ona i njezin odabranik Max Robinson svoje su goste dočekali u pitoresknoj Villi Balbiano, a trodnevno vjenčanje koštalo ih je oko 1.3 milijuna funti.

Ono što je zanimljivo je da je riječ o najvećoj privatnoj vili na jezeru, a upravo je tamo 2021. sniman hit film 'Dinastija Gucci'. A budući da takvo okruženje zahtijeva i najljepše kreacije, ni Pippa nije dugo razmišljala što odjenuti.

Odabrala je crvenu dugu haljinu s potpisom Phase Eight, koja je posebna po volanima na rukavima, ali i na donjem dijelu čime se postigla i voluminoznost. Zavezane kose, maknute od lica, Pippa je u prvi plan stavila velike naušnice, pokazavši još jednom da se ne boji modne igre.

A ono što posebno upada u oko bila je mala torbica koju je nosila u rukama, sa sedefastim i šljokičastim detaljima mora i valova, na kojoj je velikim slovima pisalo - 'Eden Rock'. Time je zapravo 39-godišnja Pippa Middleton, koja sa suprugom Jamesom Matthewsom ima troje djece, dala podršku svojem svekru, koji se trenutno nalazi pod istragom francuske policije.

glamurozna vjenčanja

Spektakularne vjenčanice: Ovo su najljepša kraljevska vjenčanja moderne povijesti

Pogledaj galeriju

Da pojasnimo o čemu je riječ. Eden Rock je naziv karipskog hotela, namijenjenog gostima dubokog džepa, a čiji je vlasnik upravo David Matthews, otac Pippinog supruga Jamesa. On se u ožujku našao pod istragom pariških detektiva koji rješavaju slučaj zlostavljanja maloljetnika.

To za Matthewsa nije nikakva novost, budući da je pet godina ranije bio optužen za silovanje 16-godišnjakinje u periodu između 1998. i 1999. i to prvo u Parizu, a potom i na St Bartsu gdje se nalazi njegov hotel.

Torbica koju je Pippa Middleton nosila košta 466 eura i riječ je o limitiranoj ediciji dizajnerice Elizabeth Sutton.