PLAVA JOJ PRISTAJE

S pravom je zovu kraljicom recikliranja: Kate Middleton peti je put odjenula omiljenu plavu haljinu s potpisom Stelle McCartney

11.06.2020 u 14:18

Bionic
Reading

Haljinu od gotovo 6 tisuća kuna vojvotkinja od Cambridgea prvi je puta odjenula još 2012. godine, kada je kreaciju Stelle McCartney odabrala za posjet Nacionalnoj galeriji portreta. Iste godine, samo mjesec dana kasnije, ponovno ju je odjenula ovoga puta za teniski meč, a onda je stajala u ormaru sve do 2014. kada ju je nosila u Glasgowu. Još ju je jednom odjenula 2016., kada se pojavila s princom Georgeom i princom Williamom, a sve je zaokružila u javljanju putem Zooma

Kate Middleton odavno je poznata kao ne previše rastrošna buduća kraljica. Iako u svom ormaru ima pregršt dizajnerske odjeće, cipela i torbica, vojvotkinja od Cambridgea na iste neće zaboraviti nakon samo jednog nošenja. Dapače, kreacije ću, u kombinaciji s drugim modnim detaljima odjenuti još koji put.

A kada joj se nešto doista svidi, to će nositi koliko god joj puta volja, kao što je pokazala peti put odjenuvši plavu haljinu Stelle McCartney, čija je cijena oko 6 tisuća kuna.

38-godišnja vojvotkinja tu je haljinu prvi puta odjenula još početkom srpnja 2012., u posjetu Nacionalnoj galeriji portreta. Uz nju je tada odjenula crne salonke, dok je oko vrata imala zanimljivu ogrlicu.

Kate Middleton 2012. National Portrait Gallery Izvor: Profimedia / Autor: KCK / Backgrid UK / Profimedia

Mjesec dana kasnije u plavoj je haljini Kate Middleton pogledala meč muškog tenisa u Londonu, a onda je ponovno u istoj stigla u Glasgow 2014. godine na igre Commonwealtha, ovoga puta u kombinaciji s tamnoplavim sakoom i cipelama na punu petu.

Kate Middleton tenis London 2012. Izvor: Profimedia / Autor: Heathcliff O'Malley / Shutterstock Editorial / Profimedia

U srpnju 2016., kada je s princom Williamom i njihovim najstarijim nasljednikom, princom Georgeom, s rajfom u kosi, tamnoplavim sakoom i bež salonkama sudjelovala je na zračnom showu, a sve je zaokružila ovih dana kada se javila putem Zooma kako bi promovirala svoj natječaj fotografija.

Kate Middleton Commonwealth igre 2014. Izvor: Profimedia / Autor: REX / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, prema riječima stručnjaka, plava boja u psihologiji jedna je od najpopularnijih u svijetu jer predstavlja mira i spokoja, kao i slobode, dok u poslovnom svijetu ona označava formalnost, ali i lojalnost i predanost poslu.

Kate Middleton 2016. Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia