vera wang

Ne izlazi iz odvažnih haljina: Svi u gledali u nju i pitali se kako je moguće tako izgledati sa 74

19.02.2024 u 08:46

  • +8

Vera Wang

Izvor: Profimedia / Autor: ABACA / ABACA PRESS / LOREDANA SANGIULIANO / AFP / LOREDANA SANGIULIANO / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Modna dizajnerica Vera Wang nastavlja servirati sjajne stajlinge i oduševljavati svojim mladolikim izgledom u 75. godini života

Modna legenda Vera Wang ponovno je prkosila godinama na crvenom tepihu povodom dodjele nagrada BAFTA u zadivljujućem crno-bijelom looku koji je naglasio njezinu zategnutu figuru. Slavna dizajnerica pridružila se mnoštvu slavnih, od Margot Robbie do Michaela J. Foxa, na crvenom tepihu prilikom dodjele filmskih i televizijskih nagrada Britanske akademije u londonskom Southbanku.

A kada je na crveni tepih stigla odjevena u crno-bijelu haljinu s raspuštenom dugom crnom kosom, mnogi su se pitali iz koje fontane mladosti ova 74-godišnjakinja crpi svoj mladoliki izgled.

Vera je nosila jednostavan crni top, nezaobilazne crne sunčane naočale i duge crne rukavice uparene s drapiranom bijelom haljinom koja je otkrivala dekolte i trbušne mišiće.

Besprijekorno dotjerana, dizajnerica je odbacila jaku šminku i pustila kožu da blista, preskočivši nakit i druge sjajne dodatke za kreiranje minimalističkog izgleda, a poseban detalj činila je dugačka crno-bijela krznena stola.

Vera je prije koji dan servirala još jedan nezaboravan crno-bijeli look. Na crvenom tepihu hotela Peninsula u Londonu povodom gala večere BAFTA-e stigla je odjevena u drapiranu haljinu bijele boje s dodatkom kapuljače. Za dašak kontrasta pobrinula se detaljem odvojivih crnih rukava, a u sličnom izdanju krajem prošle godine pojavila se na dodjeli nagrada CFDA. Čini se da je ovaj kontrastni spoj boja i izazovnih proreza dobitna kombinacija za 'kraljicu vjenčanica'.

  • +4
Vera Wang Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, Wang je kao najbolji izgled na dodjeli nagrada BAFTA izdvojila Diorovu haljinu koju je nosila Carey Mulligan, nominirana za najbolju glumicu. A na Instagramu je stilist zvijezde 'Maestra' njezinu haljinu označio kao Christian Dior 1951, sugerirajući da je ili original iz 1950-ih ili moderna rekreacija.

slavne dame su blistale

Glamur i elegancija: Pogledajte predivne haljine s prestižne dodjele filmskih nagrada

Pogledaj galeriju