MODNA IKONA

Rihanna je ponovno plavuša, a novi-stari imidž ističe najpoželjnijim kaputima

13.11.2023 u 09:31

Bionic
Reading

Nakon gotovo dva desetljeća, modna ikona s Barbadosa ovih je dana debitirala s novim-starim imidžom plavuše na ulicama Los Angelesa, pritom servirajući izdanja u znaku kaputa koji nikada ne izlaze iz mode

Od početka listopada, kada je u New Yorku ukrala pozornost u stajlingu s predimenzioniranim kaputom sive boje i Botteginom crvenom torbom clutch, popularna Rihanna njeguje izgled u znaku medeno plave boje u kosi.

Ovoga vikenda, pri dolasku u svoj omiljeni restoran Giorgio Baldi na Beverly Hillsu, novi-stari imidž istaknula je crnim komadima od glave do pete.

Kombinaciju uskih tajica i dolčevite učinila je posve glamuroznom nošenjem dugog, kožnog kaputa s krznenim ovratnikom, dok je njezin odabir obuće činio model crnih sandala sa srebrnim remenčićem.

Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: The Hollywood Curtain / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kožni kaputi s karakteristikama balonerama i ove hladne sezone dominiraju modnom scenom, zahvaljujući brendovima poput francuskog Saint Laurenta, no neovisno o aktualnim trendovima riječ je o modelu koji se može pohvaliti titulom modnog klasika, baš kao i kaput u boji devine dlake kakvom najbogatija dama iz glazbene industrije ovih dana također nije odoljela.

  • +37
Najljepši kaputi high street modnih brendova Izvor: Promo fotografije / Autor: Auto

Smeđi kaput modni je komad koji ne poznaje vrijeme ni granice – nosiv je baš uvijek i uz sve. Osim visoke funkcionalnosti, odlikuje ga bezvremenski dizajn, a rijetko tko u ormaru nema barem jedan primjerak ove nijanse.

Odabir Rihanne pao je na model francuskog brenda Celine kojim je istaknula kombinaciju sive majice hoodie i zanimljivog para traperica s prišivcima na međunožju brenda Y/Project.