TRENDOVSKI ODABIR

Razmišljate o novoj manikuri? Ovih pet obilježit će hladne mjesece

28.11.2023 u 12:52

Bionic
Reading

Kakvi će trendovi po pitanju manikure vladati u hladnim mjesecima pred nama? Na ovo pitanje pokušala je dati odgovor Thea Green, britanska stručnjakinja za nokte i osnivačica brenda Nails Inc.

Na popisu trendovskih manikura Green može se pronaći puno bezvremenskih boja, ali i nekih novih trendova zbog kojih ćete poželjeti otići do salona ili ih rekreirati u toplini svog doma.

Pet tendovskih manikura za zimsku sezonu

Nokti poput sjajila za usne

Sjajni, glazirani nokti trendovska su opcija i u zimskim mjesecima pred nama. Da biste ih postigli, koristite prozirne, pune lakove i pojačajte sjaj sa slojem prozirnog laka. Nokti u ovom izdanju savršena su opcija za svaki dan. Osim toga, sjajni efekt čini da nokti izgledaju zdravo i ne zahtijevaju pretjerano održavanje.

Crna francuska manikura

Francuska manikura nikad ne izlazi iz mode, a mikro francuska manikura u trendu je i ove sezone. Efekt ove manikure možete lako postići s jednostavnom olovkom za nokte – sve što trebate učiniti je iscrtati vrhove i zatvoriti ih završnim premazom.

Nokti boje bijele kave

Nakon što su zavladali make-upom, topli smeđi tonovi sada su najpoželjniji u obliku manikure.

Kratki nokti

Zahvaljujući porastu popularnosti noktiju prirodnog izgleda, s time dolazi i ljubav prema kraćim noktima kakvi su ove sezone i više nego poželjni.

Crveni nokti

Kao što je zavladala aktualnim kolekcijama vodećih brendova u svijetu mode, crvena boja ove je sezone itekako poželjna i na noktima. Crvena manikura zapravo nikada ne izlazi iz mode, a ove hladne sezone kladite se na tamne nijanse boje vina.