ANISHINO KRALJEVSKO VJENČANJE

Prelijepa mladenka hrvatskih korijena pokazala je još jednu divnu vjenčanicu

09.01.2024 u 14:12

Bionic
Reading

Anisha Isa-Kalebic Rosnah, lijepa 31-godišnja brineta hrvatskog podrijetla, ulazi u brunejsku kraljevsku obitelj te postaje supruga princa Abdula Mateena

Tamnokosa ljepotica, čiji je otac 'naše gore list', a majka Brunejka, svojom je gracioznošću već očarala kad je na Instagramu pokazala tradicionalnu vjenčanicu svijetloplave boje koja prati figuru, a ništa manje atraktivna nije bila ni njezina druga haljina za vjenčanje.

Princ od Bruneja i njegova zaručnica Anisha izgovorit će 'sudbonosno da' na bajkovitom vjenčanju koje će trajati do 16. siječnja, a na kojem se, kako se pisalo, očekuju tisuće uzvanika.

U sklopu devetodnevne vjenčane ceremonije bit će održana i raskošna kraljevska povorka u glavnom gradu Bruneja, Bandar Seri Begawanu.

Dakako, mladenka će tijekom tih deset dana promijeniti nekoliko modnih kombinacija, a sad je osvanulo još jedno modno izdanje lijepe Anishe te je sve očaralo.

Divna vjenčanica načinjena od najfinije čipke upotpunjena je raskošnim velom, koji joj je stajao kao saliven, a ovaj elegantni svadbeni look bio je popraćen nenametljivim make upom i decentnim nakitom.

  • +3
Brunejski princ Abdul Mateen Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Princ Abdul Mateen je inače deseto dijete brunejskog sultana Hassanala Bolkiaha i peti u redu za nasljedstvo.

O samozatajnoj Anishi se pak zna vrlo malo. Elegantna brineta profinjene ljepote vlasnica je kompanije za proizvodnju svile i ima svoju turističku agenciju.

Kako se ranije pisalo, princa i Anishu upoznao je njezin brat i njegov dobar prijatelj Danial Deen Isa-Kalebic, a spojila ih je ljubav prema sportskom načinu života.