potpuna transformacija

Drastična promjena izgleda: Kći Aleca Baldwina i Kim Basinger odlučila se na frizuru kakvu bi odabrali samo najodvažniji

23.08.2022 u 15:22

Bionic
Reading

Američka manekenka Ireland Baldwin, 26-godišnja kći glumca Aleca Baldwina i Kim Basinger na Instagramu se pohvalila novim izgledom, a njezina nova frizura i potpuna transformacija izgleda nije mogla proći nezapaženo

Mankenka Ireland Baldwin odlučila se na drastičnu promjenu izgleda te je obrijala kosu, a svoj novi izgled s iznimno kratko kosom pokazala je na Instagramu.

Najnovija fotografija na njezinom Instagram profilu prikazuje 26-godišnju američku manekenku s novom, vrlo cool frizurom. A drastična promjena uključuje vrlo kratku kosu u trendi ledeno plavoj boji.

Naime, Ireland je do nedavno imala ležernu frizuru duljine do ramena plavoj boji osvježenoj chic nijansom u boji jagode. Radikalna promjena izgleda na društvenim mrežama dočekana je s odobravanjem, a obožavatelji su bili oduševljeni s ovim cool i modernim izgledom.

Irelandina promjena frizure u skladu se trenutnim beauty hitovima, a kako poručuju stručnjaci za kosu, ledeno plava je trend boja za jesen 2022. To je u intervjuu za InStyle potvrdio celebrity frizer Alexander von Trentini. Prema njegovim riječima 'Icy Blond' na samom je vrhu ljestvice trendova, a kratka kosa uvijek je dobar izbor kada priželjkujete drastičnu promjenu izgleda. A dokazala je to nedavno i Emma Watson koja se odlučila na sličan radikalan korak i zablistala s modernom pixie frizurom.