Suki Waterhouse

Ovo nije još jedna haljina za gledanje: Na crvenom tepihu blistala u komadu iz H&M-a

05.12.2023 u 12:38

  • +6

Suki Waterhouse

Izvor: Profimedia / Autor: JUSTIN GOFF / GOFF PHOTOS / DNPHOTOGRAPHY/ABACA / ABACA PRESS / SGP / DDP USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Tek prije koji tjedna Suki Waterhouse obznanila je kako ona i glumac i Robert Pattinson očekuju dijete, a za svoje prvo pojavljivanje na crvenom tepihu odabrala je stajling o kojem će se još dugo pričati, a mnogi će ga i odjenuti

Glumica, pjevačica i model Suki Waterhouse objavila je vijest o trudnoći s Robertom Pattinsonom odjevena u svjetlucavu ružičastu haljinu na pozornici u Meksiku. A njezino prvo pojavljivanje na crvenom tepihu otkako je sretna vijest obišla internet bila događaj koji se iščekivao, a Suki ga je učinila sa itekakvim stilom.

I dok su se na crvenom tepihu dodjele Fashion Awardsa održane u Londonu nizale dojmljive kreacije i glamurozni stajlinzi u pravilu s potpisom poznatih dizajnerskih kuća, Suki se u potrazi za stajlingom koji će privući pažnju okrenula u sasvim drugom smjeru i stajling pronašla u popularnom high street trgovini koja se ističe trendi krojevima i pristupačnim cijenama.

Tako je Suki na večer glamura u Londonu gdje je Britansko modno vijeće (BFC) dodijelilo nagrade kreativcima koji su protekle godine na poseban način doprinijeli modnoj industriji, blistala ni više ni manje nego u kreaciji s potpisom H&M-a.

Njezina dramatična haljina od crvenog tila iz H&M Studio Holiday capsule kolekcije moguće je kupiti, doduše bez suptilnog šlepa dodanog posebno dramatičnan loook u Royal Albert Hallu, za 326,45 eura od 7. prosinca. Najelegantnija i najdotjeranija kolekcija u dosadašnjoj H&M-ovoj velikoj ponudi predstavlja, kako kaže Ann-Sofie Johansson, voditeljica dizajna ženske odjeće i kreativna savjetnica, bezvremenske komadi večernje odjeće, a posebno se ističu slip haljine kosog kroja, sakoi i korzeti kao savršen izbor za sezonu zabava pred nama. Kako piše Vogue, Ann-Sofie Johansson također je istaknula Sukin samopouzdan pristup modi.

FASHION AWARDS

Večer glamura u Londonu: Pogledajte izdanja s prestižne dodjele nagrada

Pogledaj galeriju

Suki, koja ističe da je zapravo prava high street djevojka, kaže kako je dotjerivanje za crveni tepih bilo zabavno. 'Mislim da zapravo nosim četiri haljine u jednoj', opisala je prilagodbu izvornog dizajna kako bi joj pristajao. Također ističe da je hibridna H&M konfekcija 'nevjerojatno laka i udobna za nošenje' i 'tako prozračna'. Sjajan stajling s još boljom cijenom Suki je zaokružila Aquazurrinim crnim sandalama s platformom te Tiffany & Co. nakitom.

'Crveni tepih je neka luda performativna aktivnost, koja je vrlo čudna i strana - volim to!', kaže pjevačica, koja je doletjela iz LA-a kako bi prisustvovala glamuroznoj večeri tijekom, kako kaže, omiljenog joj doba godine u Londonu.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'