samo tri modela

Ovi udobni modeli sandala jedini su koje trebate imati ovog ljeta

01.04.2024 u 21:22

Bionic
Reading

Besprijekorno udobne 'birke', modeli s draguljima i rimske sandale tri su modela koja možete nositi od ureda, preko svečanih prilika, do plaže i šetnje gradom

Nakon što smo vidjeli sve nove kolekcije slavnih dizajnera za sezonu proljeće-ljeto 2024., modni stručnjaci uvjereni su da ćemo narednih toplijih mjeseci nositi ova tri para udobnih sandala.

Riječ je o tri modela koja su toliko svestrana da se nose od plaže do odlaska na ljetno vjenčanje, a upravo je njihov trendi stil garancija pogođenog stajlinga u svim prigodama.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Birkenstockove sandale

Da, i ove sezone itekako se možete osloniti na omiljeni par 'birki', a ako ih kojim slučajem još ne posjedujete, krajnje je vrijeme da investirate u trendi par!

Nekoć poznate kao najružnija obuća, prigodna samo za medicinsko osoblje, od prošlog su ljeta nezaobilazne u gradskim stajlinzima. Njihovoj slavi pridonio je i film 'Barbie', nakon kojeg smo ih viđali u kombinacijama gotovo svih slavnih ljepotica.

No stiže nam jedna promjena. Prošlogodišnji najpoželjniji model Arizona u 2024. po popularnosti će zamijeniti sandale Madrid, a koje umjesto prepoznatljiva dva remenčića posjeduju nešto elegantniji asimetrični remen s istaknutom kopčom.

  • +6
Birkenstock - model Madrid Izvor: Promo fotografije / Autor: Birkenstock Promo

Rimske sandale

Ako ste među onima koji japanke nose samo na plažu, u rimskim sandalama pronaći ćete rješenje za street style ljetne kombinacije. Križni remenčići preklopljeni preko palca te visoke vezice oko gležnjeva čine ih efektnima, koliko i elegantnima.

U ovoj kategoriji iznimno su poželjni brendovi Ancient Greek i Sandalias Griegas, čiji su modeli toliko sofisticirani da ćete ih bez greške nositi i na najsvečanijim događanjima.

Sandale s draguljima

Modno 'sveto trojstvo' sandala zaokružite modelima s draguljima. Dapače, njihov dizajn čini ih praktično jedinima koji će vam trebati cijelo ljeto! Elegantni detalji dostojni su nošenja od ureda do večernjih izlazaka, a jednostavan, ravan i udoban potplat čini ih nosivima od jutra do mraka - i u gradu i na plaži.

Posebno su poželjni XL biseri i dekorativni kamenčići, a ako više volite umjereniji glamur, birajte sandale sa zlatnim ili metalnim detaljima.

  • +9
Minimalističke sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo