nose se na sve

Ove elegantne suknje neizostavan su jesenski komad od kojeg se teško odvojiti

19.09.2023 u 06:05

Bionic
Reading

Crne pencil suknje izvrsna su investicija jer se nose uz sve, a posebno dobro izgledaju u kombinaciji s trendi bajkerskim i kaubojskim čizmama

Uz peep toe cipele, model golih prstiju koji odiše jedinstvenim glamurom 40-ih i 50-ih, ove jeseni vraća se crna pencil suknja, oličenje elegancije i pravi bezvremenski klasik.

Njen spoj moćnog odijevanja i klasične ženstvenosti simbolizirane istaknutim strukom stekao je kultni status. Pencil suknja postala je neizostavan komad u garderobi, a ove sezone uživat će još veću popularnost zahvaljujući vodećim modnim brendovima koji su je učinili zvijezdom kolekcija jesen-zima 2023.-2024.

Versace, koji je reviju u Los Angelesu otvorio retro outfitom Gigi Hadid, poigrao se ovom siluetom koja podsjeća na new look Christiana Diora s oblikom pješčanog sata.

S druge strane, Miuccia Prada predstavila je crnu pencil suknju nošenu u urbanom stilu - u kombinaciji s vojničkom zelenom bomber jaknom. Omiljena milanska modna kuća time je jasno dala do znanja da ovo nije nimalo dosadan odjevni predmet, već i svestrana opcija za one najhrabrije!

Za klasičnu varijantu odlučio se pak Saint Laurent te je predstavio kombinacije pencil suknje iznad koljena i sakoa strukiranih ramena - stil koji su objeručke prihvatile trendseterice, s Hailey Bieber među predvodnicama.

Za kraj, Proenza Schouler i Courrèges donose nam pencil suknju od tkanine s efektom kože, u kombinaciji s džemperima i čizmama na petu, dok ju je Chanel ponovno oživio u tkaninama kao što su vinil i pletivo.

Kada je riječ o obući, ovaj elegantan i toliko svestran komad izvrsno će izgledati nošen uz gotovo svu obuću - od balerinki i loaferica, preko trendi bajkerskih i kaubojskih visokih čizama, do kombinacija s hit cipelama metalnog sjaja.