poseban detalj

Ovaj trend cipela skinut će s trona klasične čizme

20.02.2024 u 08:53

Bionic
Reading

Metalni prsteni su posvuda ove sezone! A mladi brend All-In učinio ih je jednim od svojih zaštitnih znakova. No, ovaj detalj u rokerskom stilu nije se zaustavio na odjeći, zavladao je i na cipelama pa su zbog toga klasične čizme skinute s trona

Metalni prsteni koji su inače, uz zakovice, zaštitni znak rokerskog stila nedvojbeno će biti detalj koji će vladati po pitanju trenda cipela u nadolazećim mjesecima. Metalne ušice pojavljuju se i na konfekciji, a u sezoni proljeće/ljeto 2024. bit će pravi trend.

Viđeni na modnim revijama Moschina, Prade i Jil Sandera, metalni prsteni se emancipiraju od svoje rock estetike kako bi preuzeli sofisticiran, gotovo preppy naglasak, osobito pričvršćenk na pletenu polo majicu ili jaknu s krojem koji podsjeća na uredsku odjeću.

Metalni prsteni definiraju trend cipela 2024.

Kao prilično avangardna marka, pariški brend All-In, predvođen kreativnim dizajnerskim duom Benjaminom Barronom i Brorom Augustom Vestbøom, ponovno iscrtava konture odjeće smještene negdje između obrtništva i mode nakon svoje prve modne revije u Parizu u listopadu 2021.

Od tada je ovaj kreativni studio značajno je narastao i sada zamišlja prepoznatljive komade koje je nekolicina modnih zaljubljenica već rado prigrlila. Među njihovim obožavateljima je Rihanna koja nedavno pojavila u crnom stajlingu sastavljenom od dugog kaputa, Martine Rose kapice i čizama u cijelosti ukrašenih ušicama koje su postale potpis All-Ina.

I dok se činilo da se moda vraća svojim osnovama, što je dodatno naglasio povratak minimalizma, a neke poznate modne kuće i brendovi u usponu ne odupiru se pred tim novim kreativnim konvencijama. A All-Inn udahnjuje novi život tradicionalnim čizmama s petom dajući im još buntovniju i moderniju estetiku.