izlazak u kino

Modni zaokret prve dame: Sanja Musić Milanović pažnju privukla odvažnim stajlingom

06.02.2024 u 22:02

  • +30

Premijera filma 'Slatka Simona'

Izvor: Pixsell / Autor: MARKO LUKUNIC/PIXSELL

Bionic
Reading

U zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema održaba je svečana premijera filma 'Slatka Simona', a taj događaj privukao je i brojna poznata lica među kojima je bio i predsjednik Zoran Milanović i njegova supruga Sanja Musić Milanović koja je sve zasjenila upečatljivim stajlingom

Brojna poznata lica provela su večer u kinu, a povod za to je bila premijera trilera 'Slatka Simona' redatelja Igora Mirkovića. Među brojnim uzvanicima u zagrebački Kaptol Boutique Cinema stigao je i predsjednik Zoran Milanović, a s njim se pod ruku držala njegova supruga Sanja Musić Milanović.

Prva dama inače je poznata po besprijekornoj poslovnoj eleganciji, a njezinim modnim izborima dominira jednostavnost i nepretencioznost.

Ovog puta supruga predsjednika RH stajling je izašla iz ustaljenih okvira i sigurnosti stroge elegancije te pažnju privukla stajlingom s rokerskim prizvukom. Crna suknja midi duljine, visoke crne čizme sa stabilnom potpeticom, crna bluza s gumbima i na kraju kožna jakna kratkog, ravnog kroja zakopčana tako da ističe struk bili su ženstven, ali i odvažan odabir prve dame.

Look je zaokružila upečatljivom ogrlicom i velikim prstenom i beauty klasikom - crvenim ružem kojem je vjerna godinama.