prekrasna je

Ova stropna svjetiljka iz Zara Home oduševit će ljubitelje chic interijera

10.01.2024 u 19:57

Bionic
Reading

Zara Home omiljena je destinacija mnogima koji u svoje domove žele unijeti posebne i upečatljive komade, a ova stropna svjetiljka oduševila je brojne ljubitelje uređenja interijera

Iako odabiru svjetiljka često ne pridajemo toliku važnost, odabir rasvjetnih tijela posve određuje izgled prostorije jer u njega unose karakter. Jedna posebno zanimljiva svjetiljka brenda Zara Home ukrala je našu pozornost, a sigurno će se svidjeti svima koji vole upečatljive komade.

Ova svjetiljka izuzetno je romantičnog karaktera, a sjajno će se uklopiti u interijere koji žele postići popularni 'luxe chic' dojam. Sastoji se od dva bjeličasta lista koji su upotpunjeni zlatnim detaljem koji zaokružuje čitav dizajn.

Izuzetno prozračan dizajn dolazi u tri veličine - maloj, srednjoj i velikoj, a svoj izbor prilagodite vašem prostoru. Za najmanju morat ćete izdvojiti 38.99, za srednju 69.99 te za najveću 79.99 eura.

Nemojte zaboraviti da je odabir pravih svjetiljki u uređenju doma ključan jer baš one igraju ključnu ulogu u osvjetljavanju i poboljšanju cjelokupnog dojma prostora, utječući i na funkcionalnost i na estetiku! Ova će u vaš dom sigurno unijeti romantičnu notu i onaj wow element kojem će se gosti diviti.

POGLED KOJI ODUZIMA DAH

Nekadašnji dom slavnog hollywoodskog para kuća je u kojoj bi svatko poželio živjeti

Pogledaj galeriju