BAJKA U KENIJI

Ova mladenka očarala je Vogue u vjenčanici omiljenog brenda Katie Holmes

20.04.2023 u 15:53

Bionic
Reading

Nakon intimne civilne ceremonije na amsterdamskom brodu, osnivačica brenda Love Stories, Marloes Hoedeman i Eric Bijlsma bili su domaćini nezaboravne svadbene proslave na floti dhowa u blizini obale Kenije, a osim uzvanika slavlja zaintrigirala je i modnu bibliju Vogue

Marloes Hoedeman nije tražila ljubav kad je 2012. upoznala Erica Bijlsmu. Tada je nizozemska stilistica razmišljala o karijeri u dizajnu interijera nakon što je provela gotovo 10 godina uređujući domove za časopise poput nizozemskih izdanja Voguea i ELLE Decoration.

Upravo je trebala započeti stažiranje u New Yorku kada je u posljednji trenutak odlučila ostati u Amsterdamu nakon što ju je prijateljica uvjerila da uredi kuću Bijlsme, nedavno razvedenog direktora koji je kupio povijesnu vilu udaljenu pola sata vožnje od Amsterdama.

‘Ukratko: zaljubili smo se-. Nije bio u mojim planovima, čovjek s četvero djece, s takvim međunarodnim životom, ali ovako su najbolje ljubavne priče! Pronaći osobu koja ne ispunjava sve što želiš, ali koja je savršena za tebe’, prisjetila se Hoedeman.

Ubrzo nakon toga dobili su dvoje djece, Jamesa i Lolu, ali brak i dalje nije bio prioritet, sve do rujna 2019. kada ju je Eric, u krugu prijatelja i obitelji, zaručio s art deco prstenom na Sardiniji.

Kao brojnim drugim parovima, globalna pandemija pomrsila je račune i Marloes i Ericu, pa su svadbeno slavlje organizirali krajem prošle godine.

Za proslavu službenog vjenčanja u listopadu 2022. odabrali su brodsku kuću na kanalu u Amsterdamu, da bi slavlje preselili u Afriku, točnije boutique hotel Peponi na kenijskom otoku Lamu.

Mladenka koja se, kako priznaje, za vjenčanje spremila za 20 minuta, odabrala je kratku vjenčanicu s potpisom njujorškog brenda Khaite, za čiju je svjetsku prepoznatljivost zaslužan luksuzni grudnjak od kašmira.

Sa spuštenim puf rukavima, stilizirala ju je ogrlicom od školjki i cvjetni vijencem koji joj je izradila prijateljica, nizozemska stilistica Jetteke van Lexmond.