teddy bear blonde

Ova laskava nijansa kose briše godine u jednom potezu

23.11.2023 u 11:43

Bionic
Reading

Što je to zajedničko modnoj kameleonki Rihanni i ikoni tihog luksuza Sofiji Richie Grainge? Da, obje se u posljednje vrijeme ponose svojom toplom blond/svijetlosmeđom nijansom kose

Popularni TikTok omiljena je destinacija zaljubljenica u modu, a ako ste i vi česti gosti na njemu, zasigurno ste uočili zanimljiv frizerski trend.

Među najtraženijim pojmovima u posljednje vrijeme je tzv. teddy bear blonde, specifična nijansa kose koja spaja najbolje od plave i svijetlosmeđe, protkana toplim pramenovima u nekoliko tonova, što u konačnici rezultira bojom koja izgleda baš kao ona na plišanom medvjediću.

Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: The Hollywood Curtain / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Riječ je o jednoj od najcool i najnosivijih boja za kosu ove sezone jer pomlađuje, izgleda vrlo laskavo te nije teška za održavanje.

  • +6
I Jennifer Lopez nosi nijansu 'teddy bear blonde' Izvor: Profimedia / Autor: LASTARPIXMEDIA / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Dakako, ova nijansa ima sve veći broj fanova na TikToku, što potvrđuje rastući broj pregleda. Hashtag #teddybearblonde bilježi više od 80 tisuća pregleda, a brojka svaki danom raste.

Zasigurno je popularnosti ove lijepe nijanse doprinijelo i to što su je isprobale slavne fashionistice Rihanna i Sofia Richie Grainge, kao i Jennifer Lopez, a odlično im pristaje. Frizeri je osobito preporučuju damama toplih tonova kože koje žele posvijetliti svoju prirodnu boju, ali ne previše.

Rezultat je prekrasna zlatna završnica s raskošnim volumenom i lijepim sjajem, upravo savršena za zimske mjesece zahvaljujući toploj nijansi. Kako postići ovakav izgled? Ovisno o prirodnoj boji kose, frizer treba osmisliti idealne pramenove ili balayage kako se postigla nijansa plišanog medvjedića.

Najbolja stvar je to što najčešće ostaje vidljiv tamniji korijen, što znači da se oni s prirodno tamnijom smeđom kosom neće morati toliko brinuti o održavanju jer boja izrasta prirodno i bez uočljivog kontrasta.

Dakle, ako razmišljate o tome da isprobate ovaj cool trend koji ne zahtijeva (pre)česte odlaske frizeru, nećete pogriješiti jer se radi o nijansi koja jednim potezom briše godine s lica.