pomalo neočekivan outfit

Outfit Michelle Obame koji potvrđuje da je ove sezone smeđa atraktivnija od crne

08.12.2023 u 18:33

Bionic
Reading

Modne kombinacije prvih dama Amerike oduvijek su privlačile mnoge poglede te su imale moć da diktiraju modne trendove. Michelle Obama sada je pokazala da itekako prati što se nosi, ali i da je nju ove sezone osvojila smeđa boja

Ove godine svjedočimo velikom rastu popularnosti smeđe boje koju su u svoju jesensku garderobu uključile i trendsetterice poput Hailey Bieber i Kaie Gerber, a čini se da im se priključila i Michelle Obama koja je zablistala u pomalo neočekivanoj smeđoj kombinaciji. Na projekciji 'American Symphony' u Louisiani bivša je prva dama zablistala te pokazala da rado nosi ovogodišnje trendove.

59-godišnja Michelle ostavila je sve bez teksta odjenuvši tamnu kožnu jaknu i kožni top s laskavim remenom oko struka. Osim što je odabrala materijal koji je ove sezone bez premca jedan od najpopularnijih, Obama se odlučila i za smeđu boju koja je postala it boja sezone.

Uz smeđi top i sako, kombinirala je i smeđe hlače širokih nogavica te smeđe salonke sa špic završetkom.

Kompletan look potpisuje Sergio Hudson, američki modni dizajner s kojim je surađivala već nekoliko puta, a zaslužna je i za veliki uspon njegove karijere nakon što je njegov potpis nosila na inauguraciji trenutnog predsjednika Bidena.

Kosu je skupila na vrhu glave u visoki konjski rep na kojem bi joj pozavidjela čak i Ariana Grande koja taj look dominira već godinama!

Dolazak Michelle Obame na projekciju filma posebna je čast za glumačku ekipu dokumentarnog filma 'American Symphony' koji prati život dobitnika Grammyja Jona Batistea. Produkcijska kuća 'Higher Ground Productions' u vlasništvu Michelle i Baracka Obame potpisuje ovaj film na koji je bivša prva dama izuzetno ponosna.

30 godina braka

Barack i Michelle Obama u koketnom raspoloženju na US Openu

Pogledaj galeriju