GADAN PREKID

Odlučio se riješiti svega što ga podsjeća na Kristen

19.09.2013 u 11:15

Bionic
Reading

Ljubavno gnijezdo Roberta Pattinsona i Kristen Stewart se prodaje. Velebna vila smještena u Los Angelesu procjenjuje se na vrtoglavih sedam milijuna dolara. Čini se da se Robert nakon prekida s Kristen odlučio riješiti svega što ga podsjeća na tu vezu

Upravo je u toj ekskluzivnoj vili slavni par  provodio zajedničke trenutke, a sada Robert prodaje dom koji je donedavno dijelio sa svojom djevojkom Kristen, s kojom je nekoliko puta prekidao i mirio se.

Vilu građena u španjolskom stilu Robert je prije dvije godine kupio za 6,25 milijuna dolara, a sada je prodaje za 6,75 milijuna dolara. U medije je već nekoliko puta dospjela vijest da se Robert već iselio iz doma u Los Felizu koji je dijelio s Kristen te da se smjestio u Beverly Hillsu.

Slavni par koji se zaljubio tijekom snimanja sage 'Sumrak' prekinuo je vezu u svibnju, nakon što je medije obišla vijest da je Kristen varala Roberta s redateljem Rupertom Sandersom. Tri mjeseca kasnije Kristen je kupila kuću nedaleko od vile koju je dijelila s Robertom, a čini da još uvijek živi ondje.

Robertova luksuzna vila navodno ima tri spavaće sobe, tri velike i jednu malu kupaonicu te se prostire na više od 370 četvornih metara, a za njezin izgled zadužen je dizajner Stiles O. Clement.