NOSE SE RAJFOVI

Novi predmet žudnje: Ovaj upečatljiv modni dodatak glavni je hit sezone

24.05.2019 u 06:30

Bionic
Reading

Modni dodaci, ako je suditi po izdanjima najutjecajnijih zvijezda ulične mode, u aktualnoj sezoni vode glavnu riječ. Uz bogato ukrašene ukosnice, zahvaljujući luksuznoj talijanskoj kući Prada, glavni sezonski hit u svijetu modnih dodataka postali su upečatljivi rajfovi

U aktualnoj kolekciji ova modna kuća na čelu s dizajnericom Miucciom Pradom predstavila je mnoštvo modela predimenzioniranih rajfova od satena, baršuna i kože, a koji reinterpretiraju popularne modele iz 60-ih i 80-ih godina.

  • +5
Rajf s potpisom modne kuće Prada Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Da je riječ o hit modnom dodatku, dovoljno govore podaci modne platforme Lyst koja svake godine analizira na stotine tisuće pretraživanja po različitim šoping stranicama i donosi nam vijesti o najvećim modnim trendovima diljem svijeta. U njihovom prvom kvartalnom izvještaju za 2019., na visoko drugo mjesto pozicionirao se upravo upadljiv model rajfa s potpisom Prade.

Pretraga za ovim upadljivim dodatkom, koji se u prodaji nalazi po cijeni od gotovo 1600 kuna, samo u zadnja dva mjeseca porasla je za 200 posto.

Ogromni i često ukrašeni detaljem zakovica, rajfovi s potpisom modne kuće Prada daju buntovnički stav inače klasičnom ukrasu za kosu, no dizajnerica Miuccia Prada nije jedina koja je ove sezone odlučila oživiti ovaj klasičan ukras za kosu.

Skandinavski brend Toteme, modna kuća Dior, Gucci i popularna irska dizajnerica Simone Rocha - samo su neka od renomiranih dizajnerskih imena koja su se odlučila kreativno poigrati dodatkom rajfa.

Neke od najutjecajnijih zvijezda ulične mode očekivano su prigrlile ovaj upečatljiv dodatak koji se vratio u modu na velika vrata, a ne mogu im odoljeti ni dame s kraljevskih dvora, poput britanskih miljenica Pippe i Kate Middleton, koje su se s rajfom mogle vidjeti u nekoliko javnih angažmana u aktualnoj godini.

Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia