sve je iznenadio

Novi model omraženih crocsica izazvao lavinu reakcija na društvenim mrežama

19.07.2018 u 11:46

Bionic
Reading

Uz čizme uggsice, gumene natikače Crocs slove za najpoznatiju omraženu obuću o kojoj se godinama nakon lansiranja s istim žarom raspravlja na društvenim mrežama

Voljeli ih ili mrzili, gumene natikače s potpisom američkog brenda Crocs intrigiraju javnost kao i renomirana dizajnerska imena poput Britanca Christophera Kanea, koji je svijetu predstavio njihovu glamuroznu inačicu, ili Gruzijca Demne Gvasalije, koji je prošle godine za modnu kuću Balenciaga lansirao natikače Crocs s punom, platforma petom.

  • +21
Revija Christophera Kanea Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za primjerom slavnog gruzijskog dizajnera poveo se i sam brend Crocs predstavivši novi model imena Cyprus s petom od pet centimetara, pjenastom podlogom za cjelodnevnu udobnost i, kako sami navode, elegantnim dizajnom remenčića koji prekrivaju stopala.

Kao što je slučaj sa svim inačicama omražene obuće, i najnoviji model izazvao je lavinu reakcija javnosti na društvenim mrežama koja je ostala šokirana činjenicom da crocsice s petom uistinu postoje.

Čuđenje javnosti na društvenim mrežama uzrokovano lansiranjem novog modela crocsica pojedinci su pokušali zaustaviti ističući da američki brend već neko vrijeme lansira modele s petom, no po svemu sudeći najnoviji model Cyprus izazvao je najveću pažnju javnosti.

Spomenuti model američki brend Crocs predstavio je u mnoštvo boja i mnoge je dodatno iznenadio podatak da su apsolutno sve inačice tih crocsica rasprodane na službenim stranicama brenda, a na popularnom Amazonu sada se prodaju po cijeni od 1500 kuna u odnosu na 290 kuna, koliko su prije iznosile.