FRAN DRESCHER

Nitko joj ne bi dao 66: Legendarna 'dadilja' plijenila elegancijom u Parizu

19.01.2024 u 08:31

Bionic
Reading

Revija brenda Ami Paris na čelu s dizajnerom Alexandreom Mattiussijem i ovoga puta vrvjela je poznatim licima - kako na modnoj pisti, tako i u prvim redovima

I za novu reviju Mattiussi je angažirao poznatu francusku manekenku i glumicu Laetitiu Castu, a ona je ovoga puta imala čast zatvoriti njegov modni show, prodefiliravši pistom u smeđem kaputu.

Osim Caste, Mattiussi je u ulozi modela angažirao poznatu njemačku glumicu Diane Kruger, dok je njegove novitete iz prvih redova pratila legendarna 'dadilja'.

Zvijezda popularnog sitcoma iz 90-ih proteklog ljeta našla se u centru pozornosti kao glavni borac za prava 160 tisuća medijskih profesionalaca u holivudskom štrajku koji je trajao punih 118 dana.

Drescher je uspjelo ono što mnogima prije nje nije - natjerala je holivudske moćnike da promijene pravila igre, povećaju honorare i minimalne nadnice, ali i daju naknade za emitiranje na streaming platformama te zaštite glumce od onoga što donosi umjetna inteligencija.

Fran Drescher Izvor: Profimedia / Autor: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Na reviji brenda Ami Paris u francuskoj prijestolnici mode plijenila je elegancijom u kombinaciji kojom je dominiralo crno odijelo u paru s prslukom pinstripes uzorka, zaokruživši ga dugim kaputom kremaste boje, ležerno prebačenim preko ramena.