Kome bolje stoji?

Nicola Peltz uzela jaknu iz svekrvinog ormara: Isti model nosila je Victoria Beckham prije više od 20 godina

29.02.2024 u 15:19

Nicola Peltz i Brooklyn Beckham

Izvor: Profimedia / Autor: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Prije nego li su se bajkerske kožne jakne ponovno vratile na modnu scenu, Victoria Beckham već ih je nosila godinama prije. Sad njezina snaha Nicola Peltz 'spašava' ovaj upečatljiv komad s potpisom Dolce & Gabbane

Victoria Beckham u sklopu Tjedna mode u Parizu predstavlja svoju novu kolekciju, a njezin sin Brooklyn Beckham u pratnji supruge Nicole Peltz stigao je u francusku prijestolnici kako bi podržao svoju mamu dizajnericu, a možda joj i pomogao obzirom da je Victoria na Valentinovo slomila gležanj.

Brooklyn i Nicola u nekoliko su navrata fotografirane kako izlaze i ulaze u hotel Ritz, a u posljednjem pojavljivanju Nicola je plijenila pozornost noseći kožnu jaknu u 'Motomami' stilu, istu onu kakvu je nosila njezina svekrva prije više od 20 godina.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Riječ je o kratkoj i uskoj kožnoj jakni u kombinaciji crne, bijele i plave boje iz iz Dolce & Gabbanine kolekcije proljeće/ljeto 2001. koju je Victoria Beckham nosila uz karirane hlače i avijatičarske naočale gledajući Manchester United (i svog supruga Davida Beckhama, koji je tada igrao za tu momčad) kako osvaja Premier ligu 2001. godine.

Sada Victorijina snaha, Nicola Peltz, ima pristup bogatoj kolekciji odjeće bivše Posh Spice, a uslijed trenda povratka kožnih jakni motorističkog stila, Nicola je ovaj upečatljiv model ponovno pokazala u punom sjaju. No, ova posudba ima i još jednom značenje: Victorijina posudba kultne jakne možda je najbolji način da se stane na kraj glasinama da njihov odnos snahe i svekrve nailazi na brojne trzavice.

Sliku Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz kako ruku pod ruku napuštaju Ritz na Instagramu je podijelila i sama dizajnerica, koja je pokazala usporedbu između svoje jakne koju je nosila 2001. držeći tada malenog Brooklyna za ruku te stajling svoje snahe noseći ga. Fotografije su se također savršeno podudarale u rasponu tonova pa tako Brooklyn na obje fotografije nosi crvenu boju.

Inače, Motomami jakna jedan od najfotografiranijih odjevnih komada posljednjih sezona . Zvijezde poput Kylie Jenner ili Hailey Bieber i brojne influencerice dale su joj odobrenje u svim vrstama boja. Vintage jakne u motorističkom stilu vraćaju se na velika vrata i to u velikoj mjeri zahvaljujući Nicoli Peltz i Victoriji Beckham.

  • +10
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: DFY / KCS PRESSE / PROFIMEDIA