NAOMIE HARRIS

Ni ona nije odoljela tenisicama koje su zavladale modnom scenom, a nova su strast i trendi Hrvatica

14.05.2019 u 10:36

Bionic
Reading

Osim ulogama u hvaljenim filmovima, britanska glumica Naomie Harris može se pohvaliti stilom koji joj je osigurao titulu jedne od najbolje odjevenih glumica u svijetu Hollywooda, a na novom izdanju utrke Formule E u Monaku plijenila je posebnu pažnju u komadima koje podjednako obožavaju strane i domaće zaljubljenice u modu

Uz glumicu Natalie Dormer, koja je svjetsku slavu osigurala ulogom u hit seriji 'Igra prijestolja', britanska glumica Naomie Harris proteklog vikenda postala je glavna zvijezda novog izdanja utrke Formula E u luksuznom Monaku.

Ova slavna 42- godišnja glumica, koja će reprizirati ulogu Eve Moneypenny u novom nastavku filma o britanskom tajnom agentu Jamesu Bondu, plijenila je pažnju u minijaturnoj bijeloj haljini s prepoznatljivim vezom i cvjetnim uzorkom - zaštitnim znakom hit brenda Zimmermann.

  • +4
Naomie Harris Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zapažen u modnoj javnosti od osnutka 1991. godine, australski brend Zimmermann posljednjih godina uživa ogromnu popularnost među slavnim damama nalik francuskom brendu tenisica Veja čijim je modelom V-12 glumica Naomie Harris kompletirala svoje monegaško izdanje.

Brend Veja koji su pokrenuli Sébastien Kopp i François-Ghislain Morillion od osnutka se temelji na ekološkoj osviještenosti, a njihove tenisice s prepoznatljivim V-logom izrađene od recikliranih plastičnih boca i divlje gume u relativno kratko vrijeme postigle su ogroman uspjeh postavši predmet žudnje kako stranih tako i domaćih zaljubljenica u modu.

ULIČNA MODA

Tenisice koje obožava Meghan Markle osvojile su i ljepotice sa zagrebačke špice

Pogledaj galeriju

Za razliku od razvikanih dizajnerskih tenisica, modeli s potpisom Veja u prodaji se nalaze po cijenama bliskim kultnim modelima poput Adidasovih Stan Smith tenisica koje su nekoliko sezona zaredom slovile za najtraženije.

  • +10
Veja tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo