IDEALAN SPOJ

Duh Divljeg zapada i glamur New Yorka uhvaćen u novoj kolekciji Ralpha Laurena

11.09.2023 u 14:48

  • +44

Ralph Lauren SS24

Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Legendarni američki dizajner na Tjednu mode u New Yorku predstavio je novu kolekciju koja savršeno spaja karakteristične motive središta Sjedinjenih Država s glamurom Velike Jabuke

Spoj prizemljenog američkog stava i večernje raskoši, savršeno je prikazana u kolekciji, a on je ujedno i kamen temeljac uspjeha modnog carstva Ralpha Laurena. Bezvremenska ravnoteža, koja traje. Od traper komada i kaubojki pojačanih svjetlucavim metalnim detaljima pa sve do drapiranih haljina grčkog stila, koje su kulminirale zlatnom verzijom kakvom je Christy Turlington, legendarni supermodel iz 90- ih zatvorila reviju sa stilom.

Uoči revije Ralph Lauren izjavio je kako se kolekcija za novu sezonu proljeće/ljeto sastoji od kontradikcija koje potiču individualnost. Kontrasti koji čine njegovu modnu filozofiju bili su očiti ne samo u grubom glamuru izložbenog prostora i raznolikim slavnim osobama u prvim redovima, već i u kolekciji koja je instinktivno spajala obično s nesvakidašnjim, tradicionalno s neortodoksnim i staro s novim.

Duh srca Amerike u središtu kolekcije nadahnuo je stvaranje širokog raspona torbi, jednostavnih po svojoj prirodi, ali luksuznih tekstura i finiša. Što se tiče nakita, Lauren je naglasak stavio na duge, boemske višeslojne ogrlice, ukrašene raznobojnim dragim kamenjem i složenim privjescima. Potonje su uparene s vrlo visokim štiklama, ukrašenim reljefnim zlatnim detaljima koji ističu dizajnerovu trenutnu privrženost metalik bojama.