FASHION GURU

Ne znam je li poslušala moju kritiku, ali ministrica Tramišak nakon ovih promjena mogla bi biti najbolje sređena u Saboru

  • 14.12.2020 u 10:38

  • Bionic
    Reading

    Službeni posjet Šibeniku ministrice regionalnog razvoja i fondova Europske unije Nataše Tramišak u žutoj haljini, kada je pokazala i novu frizuru, nije promakao ni oku našeg Fashion Gurua

    Već devet godina imamo ministarstvo EU projekata, ustvari, kako to vole nazivati u Vladi, regionalnog razvoja i fondova Europske unije, no bilo bi dobro kada bismo vidjeli taj razvoj, svima bi bilo puno ljepše i bolje. Naravno, pod time ne mislim na dodjeljivanje novca župama i crkvama, nego stvarno onima koji bi se trebali razvijati, ali nažalost to nije moguće pa ću se ipak pozabaviti ministricom Tramišak i njezinom novom frizurom.

    U kompromitiranu fotelju svoje prethodnice osebujnog stila Gabrijele Žalac došla je ipak stilski umjerenija dama, a zadnji touch napravila je frizurom. Ne znam je li poslušala moju kritiku pa je odlučila skratiti svoju bujnu kosu i ubaciti pokoji smeđi pramić ili ima toliko posla pa više nije imala vremena raditi velne svako jutro.

    U svakom slučaju, ovo je dobra promjena - puno bolje joj stoji kraća kosa i definitivno je omekšala svoj izričaj. Žuta haljina s etno detaljima također joj pristaje, a čizme koje nosi uvijek su plus za styling. Kako sada izgleda, ministrica Tramišak mogla bi biti najbolje sređena u Saboru, a u Vladi to baš i nije teško.

    • +3
    Ministrica regionalnog razvoja i fondova EU-a Nataša Tramišak Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.