FASHION GURU

Ovo nije njezino najbolje izdanje: Iskreno, nisam prepoznao Kolindu, trepavice je zaboravila u startu, ali zato je frizura i dalje postojana

  • 09.12.2020 u 13:08

  • Bionic
    Reading

    Na promociji knjige HRT-ovog urednika Brune Kovačevića pojavila se i bivša predsjednica, no njezin stajling nije oduševio našeg modnog kritičara. Za razliku od namontiranih izdanja u kakvima smo je viđali tijekom trajanja mandata, sad se pojavila u ležernom stajlingu i bez previše šminke, no zato je frizura i dalje postojana

    Nakon podosta vremena organizirana je i jedna promocija. Naravno, o čemu drugome nego o sportu jer, budimo iskreni, jedino to funkcionira u ovoj zemlji, a i oni se pojavljuju po sudovima i imaju amneziju, ali to je zanemarivo naspram ostalih.

    Pojavila se na njoj i naša bivša predsjednica, koja je inače žarila i palila tijekom mandata, doduše najviše na modnim stranicama, jer znamo da je najviše pažnje pridavala trepavicama, frizuri, dijetama te uskim haljinama. Vidim da je nakon mandata promijenila ploču pa je na promociju knjige o sportu - o kojem ipak zna najviše jer sjedi u Međunarodnom olimpijskom odboru, a i cijeli svijet je bio svjedok njezinog kišnog stajlinga u Rusiji, kad je izgledala kao da ide na natjecanje u mokrim majicama - ovoga puta došla u sasvim drugačijem izdanju.

    • +30
    Poznati na predstavljanju knjige Brune Kovačevića Izvor: Cropix / Autor: RONALD GORSIC / CROPIX

    Iskreno, nisam je prepoznao. Ne bih se iznenadio da je zaboravila na promociju pa je usred pečenja kolača nabrzaka skoknula u Esplanadu. Trepavice je zaboravila u startu, nije bilo vremena zalijepiti ih, a vidim ni staviti malo pudera i ruž na usne, ali frizura je zato i dalje postojana.

    S modne strane, navikli smo na nešto drugačije od Kolinde, tako da ovo nije njezino najbolje izdanje, ali iskreno, puno mi je draže vidjeti je u ovom ležernom izdanju, nego onako namontiranu, kakvu smo je gledali prethodnih godina.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.