FASHION GURU

Severina i bez fotošopa izgleda itekako dobro, a ovaj joj je stajling stvarno pun pogodak

  • 10.12.2020 u 09:50

  • Bionic
    Reading

    Atraktivna Splićanka još je jednom lako zasjenila uzvanike na promociji knjige, pojavivši se u jednostavnom, ali efektnom stajlingu, kojem ni za kritiku uvijek spreman Fashion Guru nije pronašao nijednu zamjerku

    Severina je konačno izašla iz svoja četiri zida i drago mi je da je vidim. Koliko primjećujem, ovaj prisilni odmor jako joj godi jer i bez fotošopa izgleda itekako dobro.

    Njezina kreacija od tvida nešto je što ne bismo očekivali od nje, ali i ona je valjda u karanteni gledala 'The Crown' i povela se za pravim engleskim toplim materijalom i uzorkom. Top i hlače u uzorku prince of Wales i dolčevita ispod njega bili su pun pogodak za promociju knjige.

    • +30
    Poznati na predstavljanju knjige Brune Kovačevića Izvor: Cropix / Autor: RONALD GORSIC / CROPIX

    Šminka je neutralna, a kosa jednostavna, ravna. Jedni detalj koji je prevagnuo u ovoj modnoj kombinaciji su lakirane bordo salonke koje privlače poglede. Nedavno je i prva dama Amerike, koja uskoro napušta Bijelu kuću, jednostavan stajling začinila upečatljivim cipelama, a Sevka je i ovoga puta dokazala da uspješno slijedi svjetske trendove.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.