FASHION GURU

Judita Franković inače je dobro odjevena, ali nažalost, to ovaj put nije bio slučaj; ovaj top izgleda kao da bi svaki tren mogao skliznuti

  • 07.09.2022 u 12:47

  • Bionic
    Reading

    U seriji 'Metropolitanci' gledat ćemo i Juditu Franković, glumicu koja je na premijeru stigla u popularnom stilu Barbiecore - ružičastim nijansama. No njezin stajling nije naišao na odobravanje Fashion Gurua, a evo i zašto

    Glumica, koja je inače poznata po svojim osebujnim stajlinzima, vintage i second hand odjeći, miksanju stilova i materijala, uvijek nekako posloži da to dobro izgleda. OK, koji put zna pretjerati pa to stvarno izgleda kao da je izašla iz bakinog ormara, ali inače je sve u svemu dobro odjevena, a pogotovo kad ju ja sredim.

    Nažalost, to ovaj put nije bio slučaj. Znam da je vruće i da žene koriste sve moguće lijepe dane da bi plahutarile u ležernoj odjeći, sa što manje krpica, ali ovaj top, koji je izabrala za popodnevni događaj, dobro da ima bretele, jer izgleda kao da bi mogao nestati, tj. skliznuti svaki tren.

    Judita Franković Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo

    A tek balon suknja… Ma kud baš nju, pa to stoji… ne znam kome… Fino ju je povećala u određenom dijelu, a vrlo dobro znam da je itekako skladno građena.

    Očekujem bolja jesenska izdanja od Judite.

    • +5
    Premijera nove dramske serije 'Metropolitanci' Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.