FASHION GURU

Da mi nije pisalo da je to Slavica Ecclestone, pomislio bih da je Dubravka Šuica. Sličnost stila je i više nego očita

  • 05.09.2022 u 13:17

  • Bionic
    Reading

    U Dubrovniku se ovih dana pojavila i Slavica Ecclestone, a koja je prije nekoliko godina kupila kuću u okolici. Stradunom se prošetala u ljetnoj kombinaciji, podsjetivši Fashion Gurua na stil nekadašnje gradonačelnice grada podno Srđa

    Da mi nije pisalo da je na fotografiji naša najbolja influencerica još iz onog doba u kojem nije bilo Instagrama, pomislio bih da je to Dubravka Šuica.

    Sličnost je i više nego očita, a ipak pretpostavljam da Šuica kopira Slavicu jer znamo tko u ovoj priči ima stila, ali znamo da se on može i kupiti, tako da nisam više siguran ni u što, nego vjerujem samo svojim očima.

    • +3
    Slavica Ecclestone na Stradunu Izvor: Cropix / Autor: Bozo Radic

    Da se vratimo na Šuicu, oprostite Slavicu. Kao i svaka žena milijunaša, a kad je bivša žena milijunaša, onda je to još bolje - sva je u brendovima. Tu su nezaobilazne Hermesove šlape, a siguran sam da ih ima i Šuica, i to u nekoliko boja, kao i bijela haljina za šetnju Stradunom.

    Slavica je u ruci držala torbu brenda Cult Gaia, a sve je to ovjekovječeno u predivnom ambijentu Straduna.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.