GUMENA ZVIJEZDA

Napumpajte vlastitu Kim Kardashian

15.09.2010 u 07:04

Bionic
Reading

Za sve ljubitelje slavnih ljepotica kojima zvijezde nisu naklonjene iz tvrtke Pipedream Products stižu dobre vijesti - u prodaji je lutka na napuhavanje likom i veličinom identična Kim Kardashian

Ako je suditi prema nezadovoljstvu Kim Kardashian zbog nedavnog pojavljivanja golišavih fotografija iz Playboya na internetu, ni pojave gumenih dvojnica neće je oduševiti.

Model nosi službeni naziv Kinky Kim Filthy Love Doll. Kutija proizvoda ilustrirana je s prednje strane slikom na kojoj Kim obučena u donje rublje sjedi na krevetu i jede hamburger, dok je na pozadini kutije razgolićena dvojnica sa strateški raspoređenom rajčicom i zelenom salatom.

Naslovna strana kutije aludira na reklamu iz 2009. godine u kojoj je Kim Kardashian reklamirala liniju salata tvrtke Carl's Jr.

Zvijezda se još nije oglasila po ovom pitanju, no glasnogovornik tvrtke Carl's Jr. je izjavio da su u tijeku pripreme pravne akcije protiv tvrtke Pipedream.

Kakva god pravna sudbina snašla gumenu Kim Kardashian, ljubitelji slavnih ljepotica na raspolaganju već imaju holivudske starlete poput Lindsay Lohan, Paris Hilton, Britney Spears i Beyonce.