ZAPREPASTILA SVE

Nakon dugo vremena ponovno u javnosti: Meg Ryan šokirala izgledom

05.05.2023 u 09:37

Bionic
Reading

Nekad jedna od najljepših holivudskih glumica rijetko se pojavljuje u javnosti, a u četvrtak u Lincoln Centru u New Yorku je viđena prvi put od studenog prošle godine

Kraljica romantičnih komedija iz 90-ih došla je podržati kolegu Michaela J. Foxa na projekciji njegovog nadolazećeg dokumentarca 'Still', o njegovoj borbi s Parkinsonovom bolešću.

Sudeći prema fotografijama, bila je dobro raspoložena dok je pozirala sa svojim prijateljima, uključujući Billa Murraya i Elvisa Costella, a nema tko neće primjetiti njeno glatko, zategnuto i napuhnuto lice s napućenim usnama i podignutim obrazima da joj se oči jedva vide.

Za tu prigodu odjenula je crveni sako sa smeđim kariranim hlačama i crnim čizmama, a nabacila je i crni kaput. Glumica je poricala da se podvrgnula bilo kakvih korekcijama, no posljednji prizori je očito demantiraju. 'Iskreno, ne obraćam puno pozornosti. Danas je u svijetu prisutno puno mržnje i tako je lako suditi', izjavila je za časopis Porter 2015. godine na temu svojih estetskih zahvata.

Podsjetimo, uspjehe je nizala sve do 2001. godine, a sve se preokrenulo nakon snimanja filma 'Kate i Leopold'. Zbog estetskih korekcija i izobličenog lica, redatelji je više nisu angažirali.

Meg Ryan Izvor: Profimedia / Autor: Michael Simon / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prošle godine je najavljeno da će se vratiti na filmska platna jer planira glumiti i režirati film 'What Happens Later', adaptacija drame 'Shooting Star' Stevena Dietza, a uz Meg bi se u njemu trebao pojaviti i David Duchovny.