CAREY I MARCUS

Najstajliš par na modnoj reviji: Holivudska plavuša sa suprugom sve je bacila u drugi plan

17.01.2024 u 14:00

Carey Mulligan

Izvor: Profimedia / Autor: MARECHAL AURORE/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Od hoda crvenim tepihom u novoj sezoni nagrada u Hollywoodu, glumica Carey Mulligan nakratko se oprostila dolaskom u francusku prijestolnicu mode

Glazbenik Pharell Williams i, po novome, kreativni direktor muške linije Louis Vuittona, u Parizu je predstaviosvoju drugu kolekciju za luksuzni francuski brend.

Njegove prijedloge za novu sezonu jesen/zima provjerila su brojna poznata lica, uključujući 38- godišnju Carey Mulligan.

Zvijezda Netflixovog filma 'Maestro' na reviju je stigla u društvu partnera, glazbenika Marcusa Mumforda, s kojim je činila modni sklad u odijelima.

I dok se frontmen benda Mumford & Sons opredijelio za klasično odijelo sive boje, Mulligan je na reviji Louis Vuittona plijenila pozornost u crnom, stvorenom od sakoa laskavog kroja i u znaku efektnih detalj bijele boje.

Kreacije u znaku crne boje za zvijezdu filma 'Maestro' pokazale su se omiljenim odabirom u novoj sezoni nagrada.

Dokazala je to izdanjem u Schiaparelli haljini na dodjeli Zlatnih globusa, kreaciji brenda Celine na dodjeli počasnih Oscara, haljini talijanske Bottega Venete na dodjeli nagrada Američkog filmskog instituta, a potom i Armanijevoj na crvenom tepihu dodjele nagrada Critics' Choice.

Za sva dosadašnja izdanja Mulligan u novoj sezoni nagrada pobrinuo se stilist Andrew Mukamal, zaslužan i za Barbie izdanja holivudske plavuše Margot Robbie.