aubrey plaza

Nijedna haljina nije izazvala takve reakcije: Usporedili su je s post-it papirićem i komadom sira

16.01.2024 u 12:53

  • +7

Aubrey Plaza

Izvor: Profimedia / Autor: MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / FREDERIC J. BROWN / AFP / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Aubrey Plaza na crveni tepih povodom dodjele nagrada Emmy izašla je u blijedožutoj haljini, look nedavno viđen na modnoj pistu Loeweove kolekcije za proljeće/ljeto 2024. No, njezin stajling nije izazvao očekivano oduševljenje već pokrenuo lavinu smiješnih usporedbi na društvenim mrežama

Američka glumica Aubrey Plaza, koja je imala ulogu u sitcomu 'Parks and Recreation' izgledala je potpuno spremna za proljeće i puterasto žutoj haljini koja se posebno isticala gornjim dijelom u obliku kvadrata nalik na vreću kroz koji je bila zabodena golema zlatna igla.

U kreaciji otvorenih leđa Aubrey je pokazala i malo gole kože, a stajling je uparila s metalik zlatnim sandalama s platformom i debelom petom te naušnicama i prstenjem marke Effy.

Plaza, koja je novo zaštitno lice Loewea, nosila na pola skupljenu kosu u frizuri koja joj je dala puno volumena.

'Zašto se odjenula kao papirnata vrećica za užinu?,' jedan je obožavatelj tvitao kao odgovor na Aubryne objavljene fotografije.

'Izgleda kao da je zakačila podbradnjak na prednji dio svoje haljine', napisao je drugi korisnik mreže X.

Treći obožavatelj usporedio je njezin izgled s papirićem koji je Carrie Bradshaw u slavnoj sceni dobila od Jacka Bergera s porukom o prekidu u jednoj od epizoda 'Seks i grad' na kojoj je pisao: 'Žao mi je, ne mogu, nemoj me mrziti' te ga zalijepio preko fotografije njezine haljine.

'Zašto izgleda kao da Aubrey Plaza nosi kvadrat Kraft sira?', zapitao se još jedan korisnik društvenih mreža, podijelivši i fotografiji listića sira umotanih u plastiku.

Drugi obožavatelj urnebesno je usporedio glumičinu haljinu s 'Kada imaš 12 godina i voliš zabadati pribadaču kroz taj super tanki prvi sloj kože na unutarnjoj strani ruke.'

Inače, glumica iz 'Bijelog lotosa' bila je nominirana za Emmyja za svoju ulogu u seriji, a zvijezda je dobila priznanje u kategoriji najbolja sporedna glumica u dramskoj seriji.

prestižna nagrada

Večer glamura i blještavila: Pogledajte haljine s dodjele nagrada Emmy

Pogledaj galeriju