ZENDAYA

Izazvala senzaciju u raskošnoj kreaciji: Nova ikona stila sve je bacila u drugi plan

13.02.2024 u 09:25

Bionic
Reading

Nakon Meksika, ekipa iščekivanog filma 'Dune 2' stigla je do francuske prijestolnice. U pariškom kinu Grand Rex ovoga ponedjeljka održana je svečana premijera, a na crvenom tepihu svu pozornost i ovoga puta osigurala je nova ikona stila

Kao i u Meksiku, filmska ekipa predvođena Zendayom i Timothéejem Chalametom u popodnevnim satima uoči večernje premijere susrela se s medijskim predstavnicima.

Za tu prigodu Zendaya je zablistala u jedinstvenoj, bijeloj haljini iz nove kolekcije Alaïa, brenda kojeg je stvorio legendarni Azzedine Alaïa, a o kojoj se ne prestaje pričati otkako je predstavljena javnosti krajem siječnja.

NA PREMIJERI 'DINA 2'

O ovoj haljini ne prestaje se pričati, a kada vidite Zendayu u njoj bit će vam jasno i zašto

Pogledaj galeriju

Nekoliko sati kasnije, na crvenom tepihu kina Grand Rex u Parizu, ponovno je izazvala senzaciju - ovoga puta u raskošnom zlatnom kompletu s potpisom brenda Louis Vuitton.

Za novu ambasadoricu francuske kuće, dizajner Nicolas Ghesquière osmislio je komplet od zlatne tkanine raskošne teksture. Nju je istaknuo nabranim topićem s ovratnikom po uzoru na kapuljaču, a ponajprije raskošnom suknjom A-kroja, prilagođenoj figuri u struku.

  • +4
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kao za Louis Vuitton, nova ikona stila nastupa i kao zaštitno lice poznatog brenda nakita Bulgari, čijim je kultnim zmijskim nakitom u formi narukvice kompletirala ovo senzacionalno izdanje.

Sa njim, kao i lookovima viđenim u Meksiku, Zendaya je jasno dala do znanja da na ovoj promo turneji filma sa dugogodišnjim stilistom Lawom Roachom ne odustaje tako lako od kompleta futurističkog izgleda, dostojnih pustinjske princeze iz ZF hita.

  • +2
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: Carlos Tischler/ Eyepix Group / imago stock&people / Profimedia

U Meksiku je nosila dvije verzije - jednu s potpisom britanske dizajnerice Torishéju Dumi na dnevnoj, a zatim smeđi komplet talijanske Bottega Venete na večernjoj promociji filma.

  • +7
Florence Pugh i Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: VICTOR CHAVEZ / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA