EFEKTNA I CHIC

Meghan Markle blista u neodoljivoj neutralnoj nijansi koja savršeno pristaje uz preplanuli ten

03.08.2023 u 17:30

Bionic
Reading

Nakon što je ovoga ljeta TikTok preplavljen tzv. 'latte' trendom šminkanja, čini se da ćemo ovu neodoljivu neutralnu nijansu bijele kave, viđati posvuda

Ukoliko ste redovit posjetitelj/ica TikToka onda vam zasigurno nije promaknuo trend 'latte' načina šminkanja, koji je osmislila beauty influencerica Rachel Rigler, koja je skovala taj izraz.

Od tada su mnoge poznate zvijezde poput Hailey Bieber viđene kako prihvaćaju ovaj chic način šminkanja za sofisticirani, blago osunčan, blistav ten.

Čini se da je i Meghan Markle sad prihvatila ovu lijepu nijansu omiljenog napitka caffè latte, odnosno, bijele kave koja joj dobro pristaje.

Upravo se za tu elegantnu nijansu bivša zvijezda serije 'Suits' odlučila i prilikom snimanja videa kojim su ona i njezin suprug, princ Harry na web stranici Zaklade Archewell, najavili novi projekt pod nazivom Responsible Technology Youth Power Fund.

  • +7
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: RT Youth Power Fund / Ferrari / Profimedia

Ova nova inicijativa predstavlja 26 iznimnih mladih pojedinaca i organizacija usmjerenih na preoblikovanje budućnosti tehnologije. Video prikazuje par u razgovoru s talentiranim pojedincima s kojima su razgovarali o tome kako tehnologiju učiniti sigurnom za buduće generacije, a mnogima nije promaknuo look vojvotkinje od Sussexa.

Ni ovoga puta, markantna Amerikanka nije pogriješila odabirom te se odlučila za uvijek dobro rješenje: monokromatski look.

Meghan je za ovu prigodu, slučajno ili namjerno baš u skladu s popularnim TikTok trendom, odabrala upravo chic latte outfit. Nosila je elegantni dvodijelni komplet koji se sastojao od Bleusaltove dolčevite bez rukava i odgovarajuće duge suknje, a stajling je zaokružila mladenačkom frizurom i prirodnim make upom. Lijepa vojvotkinja outufit je dodatno podignula zlatnim naušnicama i s nekoliko zlatnih narukvica.

Princ Harry je bio odjeven vrlo ležerno u bijelu košulju podvrnutih rukava u kombinaciji s chino hlačama boje devine boje.

Mnogi su njihov izbor stajlinga protumačili kako je par želio istaknuti svoje zajedništvo modno se uskladivši u smeđim tonovima budući da su se pojavili napisi kako im u braku više na cvatu ruže.