plavo-bijela kombinacija

Catherine Zeta-Jones u haljini kao stvorenoj za romantične izlaske u dvoje

03.08.2023 u 12:54

  • +6

Catherine Zeta Jones

Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Za suprugom Michaela Douglasa svi se okreću već desetljećima, a njezina ljepota s godinama nipošto ne blijedi. Catherine Zeta-Jones oduvijek je na glasu kao jedna od najljepših glumica, a za izlazak u Portofino odjenula je kreaciju koja ju je pretvorila u ljetnu božicu

Italija je oduvijek bila ljetna destinacija poznatih holivudskih zvijezda, a ovih dana u Portofinu odmaraju i Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas s prijateljima. Vrijeme provode na luksuznoj jahti, a uvečer rado svrate do gradića na obali gdje uživaju u šetnji. Catherine Zeta-Jones tom je prilikom odjenula prekrasnu ljetnu kombinaciju, a njezinu haljinu mnoge bi prisvojile.

Riječ je o plavo-bijeloj maxi haljini dugih lepršavih rukava i dubokog V izreza, a koju je iskombinirala s Chanel bijelim štiklama s platformom.

Romantična plavo-bijela haljina u stilu kimona jedna je u nizu romantičnih opcija brenda Camilla, a fantastičnom ju čini i visoki prorez zbog kojeg je u njoj lako hodati. Romantici outfita doprinijela je i duga tamna kosa lijepe velške glumice koju je u nekom trenutku ipak zavezala.

Romantičan izlazak ovaj je holivudski zaljubljeni par odveo u Ristorante Puny, kultni poznati restoran u Portofinu u kojem rado objeduju mnoge zvijezde.

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas posljednjih dana uživaju na odmoru s prijateljima, a prije nekoliko dana paparazzi su ih ulovili kako igraju društvene igre među kojima je bila i igra pantomime.

na luksuznoj jahti

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas zaigrali igru u kojoj smo uživali kao klinci

Pogledaj galeriju