izazovan look

Magnet za poglede: Ova haljina nije za svakoga, a Demi je nosi fantastično

01.02.2024 u 08:59

  • +8

Demi Moore

Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Demi Moore spojila je eleganciju i sofisticiranost, a prilikom dolaska na snimanje 'The Late Showa' sa Stephenom Colbertom glumica je pokazala stajling vrijedan pažnje

Demi Moore pokazala je vitke, besprijekorno oblikovane noge u elegantnoj kombinaciji koju je odabrala za snimanje 'The Late Showa' sa Stephenom Colbertom u New Yorku. Slavna 61-godišnja lumica nominirana za Zlatni globus, u posljednje vrijeme je zauzeta promoviranjem svog najnovijeg projekta 'Feud: Capote vs. The Swans', a na snimanje emisije također je povela svog slatkog ljubimca, malenu čivavu Pilaf koju je nosila u naručju.

Glumica, koja je nedavno postala baka, izgledala je nevjerojatno mladoliko u crnoj sako haljini koja se sprijeda kopčala gumbima, a rub joj se zaustavljao nekoliko centimetara iznad koljena. Poseban detalj činili su prozirni izrezi na bočnom dijelu sakoa koji su stajlignu davali dodatnu dozu zavodljivosti. Stajling je upotpunila crnim, prozirnim hulahopkama i crnim slingback sandalama, vječnim modelom koji baš nikada ne izlazi iz mode. A Demi je odabrala one s malom više sjaja, crne, ukrašenog remena srebrnim svjetlucavim remenčićima.

Što se tiče dodataka, Demi je odabrala minimalizam kako bi njezina haljina bila u centru pažnje, te je stavila par malih, visećih naušnica, a dugu, sjajnu, crnu kosu jednostavno je pustila da joj klizi preko ramena.

Inače, 'Feud: Capote vs. The Swans' je serija koja se može pohvaliti glumačkom postavom koja uključuje Naomi Watts, Diane Lane, Chloe Sevigny, Calistu Flockhart, Molly Ringwald i Toma Hollandera, zadire u složene odnose između hvaljenog pisca Trumana Capotea i njegovog kruga žena iz visokog društva, 'labudova'. U 'Feudu: Capote vs. The Swans', Demi ima ulogu Ann Woodward, pripadnice visokog društva i radijske glumice izopćene iz njujorškog društva nakon misteriozne smrti njezina supruga.

  • +2
Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA