RILEY KEOUGH

Lijepu unuku Elvisa Presleyja osvojio je najpopularniji model legendarnih birkenstockica

08.03.2023 u 11:38

  • +11

Riley Keough

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/LAGOSSIPTV/BUZZIPPER / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Zvijezda nove serije 'Daisy Jones & Šestorka', smještene u sedamdesete, lijepa Elvisova unuka Riley Keough i izvan crvenog tepiha briljira odličnim modnim kombinacijama

Iako su godinama među najtraženijim modelima legendarnog njemačkog brenda Birkenstock bile udobne natikače s dva remena, tzv. Arizona, njihovu popularnost sve više ugrožava još jedan jednako efektan model - Boston.

Ovaj cool križanac klompa i kućnih šlapa vladat će suvereno gradskim ulicama i instagramskim profilima poznatih zaljubljenica u modu, a već su osvojile lijepu unuku Elvisa Presleyja, Riley Keough.

  • +17
Premijera serije 'Daisy Jones & The Six' Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage /lLisa O'Connor / Shutterstock Editorial / Profimedia

Crvenokosa glumica i pjevačica za svoj je prikaz glazbenice u novoj seriji, koja se prikazuje na servisu Amazon Prime, a nadahnutoj bendom Fleetwood Mac, dobila samo pohvale, a može se pohvaliti i besprijekornim osjećajem za modu.

Fotografi su je ulovili u casual kombinaciji u kojoj je izgledala fantastično. Duga haljina od trapera, bijeli T-shirt i cool Birkenstockove natikače Boston u boji duhana pokazali su se savršenim izborom. Upravo je taj model jedan od najpopularnijih ove sezone, a zaljubljenice u modu ne mogu mu odoljeti pa se u njima nedavno prošetala i boho chic ikona Sienna Miller.

Stajling bez greške zaokružila je ležernom frizurom i sunčanim naočalama retro stila.