Anne hathaway

Lijepa glumica sve je zasjenila na zabavi: Dva efektna komada za stajling bez greške

19.03.2024 u 09:31

Bionic
Reading

Holivudska ljubimica zvijezda je nove romantične komedije 'The Idea Of You', a svoju svjetsku premijeru imala je na novom izdanju festivala SXSW u Texasu

Izostanak s oskarovskog crvenog tepiha i tradicionalne zabave magazina Vanity Fair, 41- godišnja glumica nadoknadila je dolaskom u Texas - prvoj stanici na promo turneji svog novog filma 'The Idea Of You'.

  • +4
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: Daniel Boczarski / Getty images / Profimedia

Više od izdanja u presijavajućoj, mini haljini brenda Patou na crvenom tepihu, zvijezda filma 'Vrag nosi Pradu' oduševila je ponešto ležernijom kombinacijom u kojoj se pojavila na zabavi nakon premijere.

Za dozu glamura pobrinula se topićem bez rukava s detaljem perja na porubu, a posebno zanimljiv bio je njezin odabir traperica - efektnog, dvobojnog modela s potpisom Victorije Beckham.

Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: Daniel Boczarski / Getty images / Profimedia

Uz salonke u špic nijanse nude, cjelokupnom looku, prema sugestijama stilistice Erin Walsh, dodala je malo sjaja uz nakit brenda Bvlgari za koji, poput ikone stila Zendaye, nastupa u ulozi zaštitnog lica.

Na zabavi nakon premijere filma, pozirala je s kolegicom Gabrielle Union koja je, poput nje, zaslužna za produkciju komedije 'The Idea of You'.

Nastala prema romanu spisateljice Robinne Lee, ova romantična komedija sa Hathaway u glavnoj ulozi, početkom svibnja stiže u ponudu streaming servisa Prime Video. Njezinu režiju potpisuje Michael Showalter, otprije poznat po oskarom nagrađenom filmu 'The Big Sick' i hvaljenoj seriji 'Search Party'.