ZOEY DEUTCH

Lijepa glumica je neprepoznatljiva s novom frizurom: Drastična promjena imidža sve je ostavila bez daha

06.03.2024 u 12:13

Bionic
Reading

Zoey Deutch, 28-godišnja glumica najpoznatija po ulogama u romantičnim komedijama poput 'Set It Up' ili 'Everybody Wants Some!!', nije propustila modnu reviju kuće Chanel na pariškom Tjednu mode gdje je izazvala veliku pozornost svojom modnom kombinacijom

Zoey Deutch svoje je duge raskošne uvojke hrabro je odlučila ošišati i posvijetliti do platinasto plave blond nijanse koja se pokazala sjajnim potezom dodatno istaknuvši njezine svijetle oči i porculanski ten.

U Parizu je pak briljirala i svojim odličnim modnim izborom - sivim kratkim kaputićem od twida s remenom oko struka koji je nosila kao haljinu, a iskombinirala ga je s elegantnim crnim slingback cipelama.

Glumica delikatne ljepote look bez greške istaknula je nenametljivim, jedva vidljivim make upom, retro sunčanim naočalama, torbicom sa zlatnim lancem te velikim zlatnim naušnicama (oboje Chanel).

  • +6
Zoey Deutch Izvor: Profimedia / Autor: Tom Nicholson / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zoey je, kako se pisalo, svoju kosu ošišala kako bi se što bolje pripremila za ulogu legendarne glumice Jean Seberg iz 60-ih u nadolazećem filmu Richarda Linklatera, a za novu boju pobrinula se slavna koloristica Tracey Cunningham koja se odlučila na hladan ton koji odgovara puti glumice dok je kosa ošišana na vrlo kratku, gotovo dječačku frizuru.

Neočekivani zaokret od bakrenosmeđih mekih uvojaka pa do platinastoplave ljepotice mnoge je iznenadio no svi se slažu kako lijepoj Zoey dobro pristaje i ovakav stil.

I SJAJNO JOJ PRISTAJE

Već dugo nismo vidjeli bolju bob frizuru od one koju ima Penelope Cruz

Pogledaj galeriju

Hoće li i zadržati ovakav look, pokazat će vrijeme.

Osim Zoey, na ovoj su modnoj reviji bile i Penelope Cruz, Margaret Qualley, Naomi Campbell, Vanessa Paradis...

Inače, Jean Seberg bila je američka glumica poznata po ulogama u filmovima francuskog novog vala, osobito po ulozi Patricije u filmu Jean-Luca Godarda 'Bez daha' iz 1960. Postala je ikona francuskog novog vala čiji je zaštitni znak bila prepoznatljiva pixie frizura i specifičan modni stil. Tijekom života sudjelovala je u borbama za građanska prava, a umrla je u dobi od samo 40 godina.