ZNA EMILY RATAJKOWSKI

U ovaj komad vrijedi investirati: Proljetne 'must have' hlače koje nas čine mršavijima

06.03.2024 u 11:11

  • +5

Emily Ratajkowski

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Neokrunjena kraljica street stylea Emily Ratajkowski česta je meta njujorških fotografa, što nimalo ne čudi obzirom na njezine savršeno osmišljene kombinacije

Zanosna brineta koja iza sebe ima i uspješan modni brend bikinija čije je zaštitno lice, ponovno je priredila pravi modni happening na ulicama New Yorka.

Emily je izgledala kao da je upravo sišla s modne piste vješto spojivši nekoliko cool proljetnih komada u koje vrijedi investirati.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Ako je i vama pomalo već dosta traperica, njezina alternativa je odlično rješenje, a ima i jedan plus - čini nas vitkijima i mršavijima.

savršeno izgleda

Lijepa brineta u efektnim čizmama privlačila poglede

Pogledaj galeriju

Udobne hlače visokog struka s nogavicama koje se šire prema krajevima i s ušivenom crtom po sredini, fantastična su zamjena za traperica i iznimno su laskavog kroja.

Lijepa Amerikanka spojila s još jednim hit komadom - kožnim kaputom koji prati figuru, pripijenim crnim topom i trendi tenisicama koje ćemo ovoga proljeća viđati posvuda - Puminim modelom Palermo, jednostavnog i minimalističkog stila pomalo retro dizajna.

Stajling prikladan za brojne prigode, ljepotica koja se proslavila pojavljivanjem u kontroverznom, golišavom spotu Robina Thickea 'Blurred Lines', podignula je trendi naočalama i trendi crnom torbicom nadahnutom stilom 90-ih.